AU ADUS ACASĂ TREI PUNCTE – VCM LPS Piatra Neamț – Știința Explorări 1-3

0
125
AU CÂŞTIGAT TREI PUNCTE  Știința Explorări a adus acasă trei puncte, în urma victoriei obținută miercuri, 8 martie, în penultima etapă a sezonului regulat.

AU CÂŞTIGAT TREI PUNCTE  Meciul câștigat în deplasare în compania echipei VCM LPS Piatra Neamț nu a fost însă unul tocmai ușor, băimărenii reușind să-și impună punctul de vedere cu ceva emoții.

Loading...

Fără Gabriel Cherbeleață și Robert Țuțea, care sunt în continuare accidentați, băimărenii au început bine partida și au câștigat primul set cu 25-16.

Gazdele nu au acuzat însă șocul debutului slab de meci și s-au impus în setul 2, pe care l-au controlat în totalitate, cu 25-23.

Soarta întâlnirii s-a decis practic în setul 3, în care avantajul a alternat succesiv, de mai multe ori, de o parte și de alta a fileului. Explorări a condus cu 10-5, după care Piatra Neamț a preluat conducerea cu 19-16. Băimărenii au avut apoi un avantaj ce părea decisiv, 24-21, dar s-au impus în final după 32 de minute de joc, cu 31-29, cu mari emoții, după ce au irosit 6 mingi de set, dar au și salvat 3 mingi de set.

Setul 4 a fost mult mai liniștit și a fost adjudecat de băimăreni cu 25-19.

În setul 3, Csaba Nagy s-a accidentat destul de serios la spate, imediat după meci fiind dus la spital pentru un consult preliminar.

Piatra Neamț: Martin 2p, Veber 13p, Boiko 19p, Cerșemba 16p, Dragomir 6p, Iosif 8p, Ursache (libero). Au mai jucat: Shymanskyi 2p, Răileanu și Stoenete. Antrenor Nicolae Buruș.

Explorări: Kaszap 10p (6 blocaje), Kovacs 18p, Coasă 12p, Lupu 14p (7 blocaje), Nagy 13p, Didorciuc 17p, Olar (libero). Au mai jucat: Râpeanu 1p și Sushko. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Benone Vișan și Cristian Cristea. Observator FRV Adin Cojocaru (toți trei din București).

Informaţii stiintaexplorari.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.