ATITUDINE – Ambasadorul SUA face un apel ca România să continue lupta împotriva corupţie

0
91

ATITUDINE Ambasadorul Statelor Unite ale Americii (SUA), Hans Klemm, a declarat vineri, la Constanța, că face un apel ca România să continue lupta împotriva corupției și să nu facă pași care să slăbească acest proces, scrie Observator.

ATITUDINE Prezent la finalul ceremoniei de deschidere a exercițiului multinațional Sea Shield 17, ambasadorul Hans Klemm, a făcut aprecieri favorabile parteneriatului special al SUA cu România, în cadrul NATO, menționând totodată că urmărește cu atenție ultimele evenimente din țară și „marile demonstrații pașnice” din ultimele zile.

„Protestele sunt foarte însuflețitoare. În ultima săptămână am văzut trei sau patru nopți de mari demonstrații pașnice, nu numai în București, ci și în multe orașe din țară.

Eu fac un apel, în calitatea oficială de ambasador al SUA, ca România să continue lupta împotriva corupției.

Aceasta este atitudinea pe care SUA o susține cu putere. SUA au o speranță, și nu ne referim numai la România, dar includem și România, ca partener, aliat, prietenă a noastră, ca această țară să consolideze și să întărească statul de drept și lupta împotriva corupției și să nu să facă pași care să slăbească această lupta”, a afirmat Hans Klemm.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.