TRANSFER – Valentina Ardean Elisei se mută în vestiarul Craiovei

0
618

Valentina Ardean Elisei, căpitanul HCM Baia Mare a semnat cu SCM Craiova. Alice, cum îi spuneau suporterii din Sala Polivalentă „Lascăr Pană” a ajuns în vestiarul băimărean la începutul anului 2014 și în calitate de jucătoare a vicecampioanei României a fost esențială în victoriile echipei.

Extrema stângă a naţionalei României, Alice a cucerit titlul de vicecampioană mondială în 2005, an în care a fost desemnată cea mai bună extremă stânga la turneul final din Rusia. Mai mult, la finele anului trecut Ardean Elisei a cucerit cu echipa națională și medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca.

„Pentru următorul sezon voi evolua la S.C.M. Craiova, o echipă care își propune să atace podiumul Ligii Naționale și implicit să evolueze în cupele europene. Ne așteaptă un sezon foarte greu și cred eu foarte echilibrat, la finalul căruia speram să ne îndeplinim obiectivele propuse. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care prin efortul lor au făcut posibilă venirea mea la echipă, apreciez încrederea acordată și sper ca împreună să facem lucruri frumoase”, a scris Alice pe o pagină de socializare.

ActualMM.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.