ATENȚIE ȘOFERI – Blocaje pe DJ 184 în zona orașului Cavnic. Ninge abundent și în pasul Gutâi (GALERIE FOTO)

8
5051

Ninge abundent în zona orașului Cavnic. Cititorii ActualMM.ro ne-au trimis fotografii realizate în urmă cu puțin timp pe DJ184. Zeci de autoturisme și autobuze sunt blocate. Oamenii își împing autoturismele însă fără niciun rezultat. Drumarii nu au ajuns în zona blocajului.

Loading...

Comunicat CJ Maramureș

În ultimele 24 de ore cerul a fost mai mult acoperit, fiind semnalate precipitații sub formă de ploaie la șes și ninsoare în zona de munte. Stratul de zăpadă depus a fost de aproximativ 8 cm la Cavnic.

Starea drumurilor
În cursul zilei de ieri și în această dimineață s-a acţionat cu un număr de 18 utilaje care au răspândit 138 de tone de material antiderapant pentru prevenirea şi combaterea poleiului.
Circulația se desfășoară în condiții normale de iarnă, carosabilul fiind curat umed la șes și 1cm de zăpadă frământată la munte.
La Dispeceratul Deszăpeziri din cadrul societății nu s-au semnalat evenimente deosebite. (Biroul de presă)

Dacă ați surprins fotografii sau imagini video care pot deveni știre vă rugăm să ni le trimiteți pe adresa: contact@actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toți maramureșenii și nu numai.

DN18 Pasul Gutâi

dn18 pasul gutaiNinge abundent și în pasul Gutâi pe DN18 Baia Mare – Sighetu Marmației. Aici drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire. Pe carosabil este zăpadă amestecată cu material antiderapant. Fotografia din munții Gutâi a fost realizată de Natalia Codruța.

8 COMENTARII

  1. Rusine sa va fie !!!! La 10:30 in cavnic stratul de zapada de pe carosabil a fost de 10 cm si drumul era un dezastru , am fost acolo si nu am putut urca cu masina. Rusine primarului din cavnic si drumarilor. Care 18 utilaje ??? Unde ??? Noi nu am vazut decat 4-5 si alea abia se miscau.

  2. La ora 10-10:30 o masina de deszapezire statea la coada formata la izvor, asteptand ce? Sa va fie rusine ,am fost nevoit sa fac cale intoarsa si sa trec dealul pe Gutin. Care cm de zapada pe carosabil pe Gutin, acum m-am intors si este deplorabil. Au avut o singura ninsoare toata iarna si nici pe asta nu au putut sa o dovedeasca. Rusine!

  3. Eu am trecut pe la ora 8.30 si abia am urcat ,dar am vazut multe masini care nu prea reuseau sa urce prin Cavnic … un dezastru a fost drumul,un singur tractor cu lama am intalnit la intrarea in Cavnic …Dar sa vii sa spui ca s-au aruncat 138.000 kilograme de material antiderapant,este de-a dreptul nesimtire ….

    • Au fost 138 tone de material antiderapant trecut in acte pentru ca in realitate nu avea cum sa fie , drept urmare blocajul de la Cavnic. Drumul la 10-10:30 era necuratat , 2 autobuse blocate si zeci de masini care nu puteau urca spre Budesti, si noi am urcat cu mare dificultate si cu mare risc de accidentare din cauza derapajelor . Totul se putea evita daca drumarii ieseau cand a inceput sa fulguiasca si aruncau material antiderapant .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here