ATENȚIE BĂIMĂRENI! – În cartierul Săsar, pericol pentru câini. Un individ a împrăștiat “momeli” cu cârlige

16
1575

ATENȚIE BĂIMĂRENI Un nou caz șocant în Baia Mare. Un individ a băgat spaima în proprietarii de câini din cartierul Săsar după ce a plasat, prin diferite locuri, zeci de preparate din carne în care se aflau cârlige. Toate astea, spun unii localnici, pentru a scăpa de câinii din zonă.

Voluntarii Salvați Animalele din Baia Mare au publicat un anunț pe pagina lor de pe rețeaua de socializare Facebook, unde atenționează cetățenii din oraș de pericolul la care sunt expuse animalele lor de companie.

MARE ATENTIE! Cart. SASAR – am fost anuntati ca cineva a imprastiat carnati cu cuie! Nu va lasati cainii fara lesa si verificati bine zonele in care va plimbati! Anuntati vecinii care au caini! Daca gasiti asa ceva, va rugam culegeti-le”, se arată în mesaj.

Nu se știe exact dacă individul are ca scop prinderea animalelor ori uciderea acestora. Rămâne de văzut, însă, dacă va fi găsit și tras la răspundere pentru această faptă.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

16 COMENTARII

  1. ..ai dreptate,pe tabla de sah esti singurul cretin[nebun],da o intrebare,cum dracu ai scapat din vidanja si mai manjesti cu rahat pagina?….tu esti mai a dracu ca gripa aviara!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.