ATENȚIE BĂIMĂRENI! – Aluat de plăcinte, amestecat cu bormașina lângă gunoaie la Castane

3
3563

ATENȚIE BĂIMĂRENI!   Imagini de-a dreptul surprinzătoare au fost filmate ieri de Castane 2018, în spatele unui stand alimentar de pe Bulevardul Unirii. O băimăreancă a surprins momentul în care un angajat al unui stand alimentar amestecă aluatul pentru plăcinte cu… o bormașină (malaxor profesional folosit la amestecarea de vopsele, betoane).

Mai mult, aluatul pentru plăcintele care urmau să fie vândute sutelor de băimăreni și nu numai (printre care și copii) a fost preparat chiar lângă locul în care se depozitează deșeurile menajere.

Băimăreanca, șocată de scena pe care a surprins-o, a publicat imaginile video pe rețeaua de socializare Facebook, unde au fost distribuite deja de sute de persoane.

Așteptăm un punct de vedere al Autorității Pentru Protecția Consumatorului Maramureș în legătură cu acest caz. Considerăm că ar fi necesare controale amănunțite ale tarabelor cu mâncare care funcționează cu ocazia Sărbătorii Castanelor 2018, având în vedere miile de băimăreni care le consumă produsele și care s-ar putea îmbolnăvi din cauza nerespectării minimelor reguli de igienă de către proprietarii/angajații tarabelor cu mâncare.

Adrian Barbur

Te-ar mai putea interesa

Loading...

3 COMENTARII

  1. alupigus, gogomane, te-ai privatizat ?! … P.S. apropo, vad ca si butelia de aragaz in caz ca intrii in sevraj este langa tine !!! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.