ATENTAT ÎN LONDRA – Detalii noi despre autorul atacului

0
285
foto http://www.dw.com

ATENTAT ÎN LONDRA Detalii noi despre autorul atacului terorist din Londra au ieșit la iveală, la două zile după ce acesta a intrat cu mașina în oamenii aflați pe podul Westminster și apoi a înjunghiat un polițist, la intrarea în Parlamentul britanic.

ATENTAT ÎN LONDRA Khalid Masood a folosit de-a lungul timpului mai multe alias-uri, numele său real fiind Adrian Russel Ajao, potrivit autorităților britanice, scrie Libertatea.

Teroristul în vârstă de 52 de ani s-a născut în Kent și a locuit ultima oară în West Midlands. Acesta s-ar fi radicalizat în Arabia Saudită, potrivit Daily Mail.

Khalid Masood a stat patur ani în Orientul Mijlociu, unde a lucrat timp de patru ani, înainte să revină în Marea Britanie. El a fost profesor în Luton, iar în 2012 și-a deschis propria afacere în West Midlands.

Suspectul s-a născut în ziua de Crăciun în 1964 și a fost crescut doar de mama sa. Nu este clar însă momentul în care s-a convertit la islam.

Tată a trei copii, el s-a mutat de-a lungul vieţii în Crawley (West Sussex), Rye şi Eastbourne (ambele în East Sussex), precum şi la Luton şi în estul Londrei, potrivit presei britanice.

“Avea un copil mic, care cred că avea cam cinci sau şase ani. Locuia o femeie cu el, o femeie asiatică. Părea destul de amabil, avea grijă de grădina sa”, a povestit Iwona Romek, în vârstă de 45 de ani, precizând că, în decembrie, familia s-a mutat.

Continuarea AICI

sursa FOTO

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.