ATAC LA PREȘEDINTE – Declarațiile unui fost luptător de K1, la adresa lui Iohannis

1
331

ATAC LA PREȘEDINTE Retras din activitatea competițională, fostul campion mondial de K1 și candidat la Primăria Sectorului 3 din partea Partidului România Unită, Daniel Ghiță, a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Fostul luptător de K1 s-a ținut departe, de această dată, de manifestațiile stradale, pentru că, spune el, nu dorește să-l ajute pe șeful statului „să-și pună iar Guvernul lui”.

Într-o postare pe Facebook, Ghiță susține că președintele Iohannis ar trebui să unească românii, nu să-i învrăjbească, relatează Bugetul.ro.

„Eu susţin un Cod Penal DEOSEBIT DE ASPRU, cu pedepse de genul încarcerare pe viaţă cu muncă silnică pentru trădare de neam şi de ţară, minim 25 ani pentru furtul din banul public si dare/luare de şpagă etc iar voi săriţi la gâtul meu că mă amuz TERIBIL pe prostia celora care ies in stradă pentru a se opune OUG privind amnistierea şi graţierea penalilor din partide, alături de „dreptacii” din PMP si PNL, aceeaşi „dreptaci” care au făcut actualul Cod Penal prin care se dau pedepse de 3 ani cu suspendare pentru prejudicii de miliarde de euro aduse bugetului de stat, pentru a-şi proteja proprii infractori care se aflau atunci la guvernare?! Chiar NU VEDEŢI că TOATE PARTIDELE au contribuit la protecţia legală a infractorilor!”
Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Minunat si adevarat acest comentariu si este cu atit mai minunat ca vine din parte unui om ce a practicat un sport dur,dar care demostraza ca iin afara de calitati fizice are si calitati morale,analizeaza si gindeste corect,ceea ce s-a intimplat in domenii ca politica si justitie in toate guvernarile .Felicitari omule

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.