ATAC LA MINISTRUL SPORTULUI – Galeria de la Unirea Dej a cântat Imnul Național la meciul cu U Cluj

1
778

Scandal la meciul de volei dintre Unirea Dej și Universitatea Cluj disputat ieri în Sala Sporturilor din Dej. Galaria Unirii a afișat două bannere cu mesaje dure la adresa ministrului Tineretului și Sportului, Elisabeta Lipă.

Interzicerea imnului de stat = trădare națională” și „Ținutul secuiesc nu există„. Au fost cele două bannere afișate la începutul partidei. Galeria dejeană a intonat și Inmnul Național al României, adresând astfel un mesaj clar autorităților că nu sunt de acord cu măsurile luate în urma scandalului de la meciul din Liga Naţională de baschet feminin Sfântu Gheorghe – „U” Cluj. Acolo, după imnul României, fanii gazdelor au cântat imnul Ţinutului Secuiesc. În acest timp jucătoarele clujence și-au continuat încălzirea.

Unirea Dej a câștigat lejer întâlnirea cu U Cluj, scor 3-0 (19, 18, 15).

În prima etapă voleibaliștii dejeni au câștigat la „masa verde” după ce Tomis Constanța s-a retras din campionat din cauza problemelor financiare.

Sursa: dejeanul.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Bravo galeriei din Dej, felicitari, asa ar trebui sa faca toata tara pana cand NESIMTITA DE LIPA-LIPA ISI VA DA DEMISIA sau VA FI DATA AFARA! Lipa-Lipa este exemplul perfect de prostie omeneasca, pebinil ce face aceasta individa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.