ATAC ARMAT ÎN GERMANIA – Două persoane au murit și mai multe au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu o armă într-un club de noapte

0
135

ATAC ARMAT ÎN GERMANIA   În Germania, două persoane au murit şi câteva au fost rănite, azi-noapte, într-un incident armat la o discotecă din Konstanz, în sudul Germaniei, în apropiere de Elveţia. Una dintre cele două persoane decedate este presupusul atacator, care a murit într-un schimb de focuri cu agenţii de securitate.

Loading...

Poliţia nu a oferit multe detalii cu privire la circumstanţele incidentului, însă a precizat că persoanele din club s-au putut salva fugind sau ascunzându-se în interior. Forţele speciale, precum şi un elicopter, au fost desfăşurate în jurul discotecii, care se află într-o zonă industrială.

Poliția germană a anunțat duminică faptul că exclude a priori pista unui act ‘terorist’ în incidentul armat care a făcut doi morți, între care și atacatorul, și patru răniți într-un club de noapte din orașul Konstanz, transmite France Presse.

„Nu pornim de la principiul că ar fi vorba de un act de violență teroristă„, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției locale, Fritz Bezikofer, pentru postul de televiziune n-tv. Bărbatul de 34 de ani care a deschis focul asupra clienților din clubul de noapte este un irakian care nu este solicitant de azil, a precizat el. Potrivit unei alte surse polițienești, faptele ar putea avea legătură cu o „afacere sentimentală”, potrivit Agerpres.

 

Sursă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.