ATAC ARMAT FLORIDA – Un bărbat concediat și-a ucis foștii colegi, iar apoi s-a sinucis

0
214

ATAC ARMAT FLORIDA Mai multe persoane și-au pierdut viața, în urma unui atac armat care a avut loc în statul american Florida. Un bărbat a început să tragă focuri de armă într-o clădire din zona industrială a oraşului Orlando, relatează BBC News, citat de Libertatea.

ATAC ARMAT FLORIDA Autorităţile americane au anunţat că cinci persoane au fost ucise în atacul armat care a avut loc într-o zonă industrială din Orlando.

Şeriful Jerry Demings a precizat că este vorba de un incident tragic, iar presupusul atacator este un fost angajat al firmei, care s-a sinucis la scurt timp după atac.  Potrivit primelor informaţii, presupusul atacator era nemulţumi de faptul că a fost concediat în luna aprilie 2017.

Atacul  are loc cu doar o săptămână înainte de aniversarea a un an de la cel mai sângeros atac armat din istoria recentă a Statelor Unite. Atacul a avut loc într-un club de noapte al comunităţii gay din Orlando, anul trecut. Atunci, 49 de persoane și-a pierdut viața, după ce un atacator radicalizat a deschis focul în clubul Pulse. Atacul de atunci a lăsat o țară întreagă în doliu.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/primim-de-la-cititori-baimarean-nemultumit-de-faptul-ca-nu-se-mai-pot-achizitiona-bilete-urbis-prin-sms/

Citește și: http://actualmm.ro/oras-din-maramures/

Recomandarea editorului: http://actualmm.ro/de-rusalii-mii-de-baimareni-la-procesiunea-spre-sfanta-treime/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.