Asociatia Medicilor Pensionari din Maramures, la ceas aniversar (VIDEO)

0
266

Medicii pensionari din Maramures, in sarbatoare. In prima zi a lunii iulie zeci de membri ai Asociatiei Medicilor Pensionari din Maramures, dar si alti invitati, au luat parte la aniversarea a 10 ani de la infiintarea acestei asociatii.

A fost o intalnire interesanta, in care s-a vorbit despre ceea ce a fost, dae mai ales despre ceea ce va fi de acum inainte, nefiind uitate problemele cu care se confrunta medicuui din ziua de astazi.

S-a discutat despre statutul medicului in trecut si in prezent, despre calitatea actului medical sau despre modul cum percepe populatia sistemul de sanatate in relationare cu Armata sau Biserica.  Cuvantul de deschidere a apartinut actualului manager al Spitalului Judetean Baia Mare, ec. Sorina Pintea, care a multumit celor prezenti pentru tot ceea ce au facut pentru Spitalul Judetean si care a transmis cele mai bune ganduri medicilor care au slujit sistemul de sanatate atatia ani.

“Astăzi Asociația Medicilor Pensionari împlinește 10 ani de activitate, o activitate frumoasă, fructuoasă de-a lungul anilor, cu oameni minunați și deosebiți pe care am avut plăcerea și onoarea să îi cunosc și vreau să informez pe această cale că Spitalul Județean de Urgență Baia Mare este onorat că poate să organizeze împreună cu Asociația Medicilor Pensionari, această manifestare”, a declarat managerul Spitalului Judetean Baia Mare, ec. Sorina Pintea.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.