ASCUNZĂTOARE – Anvelopele unui autoturism, pline cu țigări de contrabandă (GALERIE FOTO)

0
638

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit și confiscat, în P.T.F. Siret şi la frontiera verde, aproximativ 7.000 pachete țigări, în valoare de peste 55.000 de lei.

În seara zilei de 13 iunie 2016, în P.T.F. Siret s-a prezentat, pe sensul de intrare în ţară, cetățeanul român B. Gheorghe, în vârstă de 28 ani, conducând un autoturism marca Renault Laguna.
În baza unei analize de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii, persoanei și bagajelor.
Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în cele patru roți ale autoturismului, cantitatea de 911 pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană.
Ţigările în valoare de 1.111 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

Azi dimineaţă, în jurul orei 3.00, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul P.F. Sarasău a descoperit în apropierea frontierei 12 colete voluminoase care conțineau cantitatea de 6.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.
Țigările, în valoare de peste 54.000 lei, au fost confiscate, iar poliţiştii de frontieră efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.