ASASINAT ÎN ITALIA – Cioban român ucis de un coleg

0
581
foto gazeta romaneasca

ASASINAT ÎN ITALIA Un cioban român a fost ucis de un coleg în Italia, după care criminalul i-a furat banii și bunurile de valoare și s-a făcut nevăzut, scrie Roma Today.

ASASINAT ÎN ITALIA Cadavrul unui tânăr român de 25 de ani a fost descoperit de unul dintre proprietarii stânei la care acesta lucra, dimineața devreme. Victima era într-o baltă de sânge cu capul spart, întinsă în pat, în interiorul stânei din Cerveteri, scrie Libertatea.

Carabinierii care au preluat cazul au stabilit că ucigașul este un conațional al victimei, un român de 20 de ani, angajat și el la aceeași stână și dispărut între timp.

Asasinul a fost în cele din urmă prins în timp ce încerca să ajungă cu un autobuz în nordul Italiei. El a fost localizat mai întâi într-un tren care a plecat din gara Roma San Pietro cu direcția Bracciano și, ulterior, într-un autobuz care urma să-l ducă la Viterbo.

Tânărul de 20 de ani care și-a ucis colegul de stână avea asupra sa, în momentul în care a fost prins, mai multe bijuterii de aur care i-au aparținut victimei.

Bărbatul a fost arestat și și-a recunoscut fapta spunând că omorul s-a produs în urma unei discuții aprinse cu victima, din cauza conviețuirii lor dificile în același loc.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.