ARESTATI PREVENTIV – Un tanar de 19 ani si-a ucis tatal cu un cutit. La Sighet, un barbat si-a omorat mama cu pumnii si picioarel

0
132

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a inculpatului ANDREICA MARIAN-IOAN (19 ani) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor calificat.

Magistraţii Tribunalului Maramureş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, pe numele inculpatului. Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 11 februarie 2012, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan cu tatăl său, inculpatul Andreica Marian-Ioan i-a aplicat părţii vătămate Andreica Ionel (47 ani) o lovitură cu cuţitul în zona hemitoracică stângă. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

CITESTE AICI DETALII DESPRE CAZ

 

Gheorghe Bledea din Sighet si-a omorat mama cu pumnii si picioarele

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au înaintat instanţei de judecată propunerea de arestare preventivă a inculpatului BLEDEA GHEORGHE sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Magistraţii Tribunalului Maramureş au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 29 de zile, pe numele inculpatului. Probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a relevat faptul că, la data de 09 februarie 2012, pe fondul consumului de alcool, i-a aplicat mamei sale, victima Bledea Maria (83 ani), multiple lovituri cu pumnii şi picioarele, cauzându-i leziuni care au condus la decesul acesteia. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

CITESTE AICI DETALII DESPRE CRIMA

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.