ARESTATĂ PREVENTIV – Mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi într-un bloc din Bistriţa, reţinută de procurori

0
199

ARESTATĂ PREVENTIV Mama celor trei bebeluşi găsiţi morţi în podul unui bloc din Bistriţa-Bârgăului a fost reţinută de procurorii de la Parchetul General și a fost prezentată magistraţilor Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Femeia este principalul suspect în cazul morţii celor trei copiii. Cadavrele au fost descoperite în luna martie în podul unui bloc din Bistriţa. Suspecta a fost plecată în Germania şi s-a întors de Paşte în România. Procurorii din Bistriţa au audiat-o când a revenit în ţară. Femeia nu a recunoscut că i-ar fi ucis pe minori şi nici că le-ar fi mamă. Testele ADN ar fi arătat că ea le-a dat naştere micuţilor, au declarat pentru Mediafax surse judiciare.
Femeia a fost audiată de procurorii de la Parchetul General care au decis reţinerea pentru 24 de ore.

„În perioada 2012-2015, inculpata Crăciun Lina Monica a suprimat viaţa a trei copii nou născuţi, pe care i-a născut la termen şi neasistată medical, după care a ascuns cadavrele nou născuţilor în podul unui bloc dintr-o localitate din judeţul Bistriţa Năsăud. Situaţia de fapt mai sus expusă a fost stabilită din coroborarea probelor administrate în cauză până în prezent”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului General.

Cadavrele copiilor au fost descoperite pe 9 martie de o femeie care făcea curăţenie în podul unui bloc.

Continuarea, AICI.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.