ARESTAT PREVENTIV – A furat în miez de noapte din căminul unui club sportiv școlar din Baia Mare

0
924

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 25.02.2016, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului GHEORGHE VASILE COSMIN, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În data de 24 februarie 2016, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 12 februarie 2016, în jurul orelor 02:20, inculpatul Gheorghe Vasile Cosmin a pătruns fără drept, în căminul aparţinând unui club sportiv şcolar din municipiul Baia Mare şi a sustras dintr-o cameră mai multe bunuri aparţinând persoanelor vătămate O.C. şi T.M.V. Celor două persoane vătămate le-a fost cauzat un prejudiciu total în valoare de 3.300 lei.

La data de 25 februarie 2016, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie. (foto arhivă)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.