Are și Maramureșul un chiriaș de lux al RA-APPS! Senatorul Liviu Marian Pop zice că va preda sâmbătă locuința!

1
119

Fostul ministru pentru dialog social, actual senator PSD în Colegiul Maramureș Nord, Liviu Marian Pop a declarat, joi, ca va preda locuinta RA-APPS pe data de 19 ianuarie. El a sustinut ca nu era un imobil care sa renteze din punct de vedere al costurilor, apreciind ca, in calitate de senator, va opta pentru un apartament cu chirie in Bucuresti.

„Stiam lucrul acesta din momentul in care am semnat contractul cu RA-APPS. Încă 30 de zile de la finalizarea mandatului de ministru puteam sa ocup legal aceasta locuinta, fapt pentru care pe 19 ianuarie o voi preda. Oricum, era o locuinta care nu renta din punct de vedere al costurilor pentru ca adunând chiria cu utilitatile si amortizarea era mult peste 4000 de lei, banii pe care ii primim ca parlamentari”, a spus acesta.

Intrebat pentru ce opteaza, acesta a precizat ca alege o chirie „intr-un apartament din Bucuresti”, apreciind ca are patru variante in acest moment. El a mai sustinut ca banii pe care Parlamentului ii pune la dispozitia parlamentarilor pentru acoperirea costurilor cu chirie ajung „aproape la limita”, explicand faptul ca, pe langa suma pentru chirie, sunt si alte costuri care trebuie rezolvate.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.