ARD GROPILE DE GUNOI – A luat foc şi rampa de deşeuri din Tecuci, după incendiile de la depozitele din Cluj și Brașov

0
136
foto libertatea

ARD GROPILE DE GUNOI  Incendiu și la rampa de gunoi a municipiului Tecuci, unde flăcările au cuprins o suprafaţă de circa 500 de metri pătraţi.

Loading...

Deşi incendiul a fost aproape lichidat, mai sunt câteva focare care se manifestă, astfel încât un echipaj de pompieri a rămas la faţa locului pentru a nu exista vreun pericol de deșeuri din Cluj-Napoca și Brașov, scrie Libertatea.

Purtătorul de de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Galaţi, Cătălin Sion, a declarat că incendiul s-a produs vineri dimineaţă la rampa de gunoi a municipiului Tecuci.

„La faţa locului s-a deplasat o autospecială de la Secţia de Pompieri Tecuci.

S-a intervenit în colaborare cu Primăria Tecuci care mai are două motopompe la faţa locului, dar în momentul de faţă incendiul, care s-a manifestat pe o suprafaţă de 500 de metri pătrați de gunoi şi cu degajări de fum, este aproape lichidat”, a declarat Sion.

Deocamdată, nu se cunoaşte cauza care a condus la producerea incendiului.

„Atât timp cât acolo se formează biogaz, se poate să fi existat o autoaprindere. Se va stabili ulterior despre ce a fost vorba, dacă a fost autoaprindere, vreo eroare sau a fost vorba despre foc pus intenţionat. Noi am informat şi Garda de Mediu”, a spus primarul din Tecuci.

La rampa de gunoi se mai manifestă în momentul de faţă câteva focare, astfel încât echipajul de pompieri a rămas în zonă pentru a interveni în cazul în care ar putea apărea pericol de extindere.

Un incendiu puternic a izbucnit, în noaptea de miercuri spre joi, la groapa de gunoi de la Pata Rât, din Cluj-Napoca, pompierii luptându-se cu flăcările zeci de ore.

Vineri dimineață, un alt incendiu a izbucnit la groapa de gunoi a municipiului Brașov, pompierii militari intervenind pentru stingerea flăcărilor.

Info

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.