APEL PENTRU OPERATORII DE TURISM – Consiliul Județean îi invită să se alăture proiectului Visit Maramureș

2
153

PENTRU OPERATORII DE TURISM   Având în vedere strategia de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor păstrate de-a lungul timpului în Maramureş, în scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori, Consiliului Judeţean Maramureș îi invită pe toţi agenţii economici care desfăşoară activităţi de cazare turistică să se alăture acestui proiect important.

Parte integrantă a acestui demers este şi realizarea unei baze de date cu privire la situaţia tuturor unităţilor de cazare din județ prezente în circuitul turistic, care va fi folosită şi pentru actualizarea informaţiilor din aplicaţia de date mobile „Visit Maramureş”.

Operatorii de turism interesaţi sunt rugați să transmită următoarele documente:

  • certificat de clasificare şi anexa unităţii turistice;-
  •  trei fotografii relevante privind unitatea de cazare, cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);-
  • o scurtă descriere a unităţii de cazare şi a serviciilor oferite potenţialilor clienţi.-

Cei interesaţi pot să răspundă acestei solicitări până la data de 10 februarie 2017, pe e-mail, la următoarele adrese: office@maramures.ro sau ioana_dragos@cjmaramures.ro.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Eu astept ca Zetea sa treaca peste defectul profesional,in a se crede primul ghid al judetului ( peste doamna Neli) si sa se apuce de lucruri serioase.Cred ca si femeia de serviciu de la CJ ar avea aceleasi rezultatele in turismul maramuresean pe care o sa-l aiba el,la final.La ce sa vina in judet? Sa vada vile de beton in zone mirifice,termopane si inox?Un arhitect venit din Belgia in vizita îmi spunea ca pana sa-i arat vilele osenilor si a morosenilor el stia ca inoxul se foloseste doar la oale.Unde-i parcul industrial?Cum stam cu caii de la scoala de echitatie si daca ii ajung cele 20 de hectare?Daca nu,ar fi pacat sa nu-i mariti zona de calareala.

  2. Ce rost are sa platesti o armata de functionarime pentru turismul judetean daca pana la aceasta ora nu ai aceste informatii? Sa nu mai zic ca aveti tupeu sa va prezentati la targuri internationale si voi nu stiti inca cate prune aveti in straita.Iar daca o sa-i promovati fara sa-i verificati,la cele declarate,e clar ca dupa teapa nu-i mai pupati pe turisti si a doua oara.E ca si in cazul stelelor de la restaurante,nu degeaba ii noteaza niste specialisti si nu ii lasa se se autoevalueze.Ori suntem profesionisti ori nu mai suntem,prietene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.