APEL CĂTRE CETĂȚENI – Rent Rapid Baia Mare oferă o recompensă de 500 de euro celui care oferă informații ce pot duce la găsirea mașinii dispărute

0
1025

APEL CĂTRE CETĂȚENI  Povestea hoțului de mașini maramureșean, cu acte false, continuă. A trecut o săptămână de când Kis Vasile a fost prins de către polițiștii maramureșeni în timp ce conducea pe străzile din Baia Mare beat și cu acte false, neavând nici măcar carnet de conducere valabil.

Potrivit surselor ActualMM.ro, se pare că bărbatul din Viile Apei obișnuia să „lucreze” după un tipar bine-definit: închiria mașini scumpe de la firme de închirieri locale, cu acte false, apoi le vindea mai departe. Desigur, polițiștii maramureșeni încearcă în aceste momente să identifice atât modul în care opera hoțul cât și dacă există complici și cine sunt aceștia.

Într-unul dintre cazuri, proprietarul mașinii „închiriate” de bărbat și-a recuperat autoturismul, mașina fiind indisponibilizată de către polițiști până la finalizarea cercetărilor.

Cea mai nouă victimă a hoțului, însă, nu a avut parte de același noroc. Renumita și cea mai mare firmă de închirieri auto din Baia Mare, Rent Rapid, cere ajutorul cetățenilor pentru găsirea și recuperarea urgentă a autoturismului Mercedes GLK, închiriat și… neînapoiat de către individul cu acte false.

Mai mult, Rent Rapid oferă o recompensă deloc de neglijat celui care găsește autoturismul sau oferă informații concrete, care pot duce la recuperarea mașinii.

 

500 DE EURO PENTRU CINE GĂSEȘTE MAȘINA

 

Proprietarul Rent Rapid, omul de afaceri Arpad Halasz, a declarat pentru ActualMM.ro că este dispus să ofere suma de bani oricărei persoane care găsește autoturismul dispărut, ori poate oferi informații care să ducă la găsirea mașinii.

 

Ce spune IPJ Maramureș

 

Se continua cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracțională și recuperarea prejudiciului. A fost indisponibilizată mașina pe care o conducea în momentul în care a fost depistat”, au delcarat reprezentanții Poliției.

 

Dacă ai informații cu privire la locul în care ar putea fi găsit autoturismul, poți suna la numărul de telefon 0770 400 683

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.