ANUNŢ IMPORTANT – Mai multe trasee Urbis deviate în Baia Mare

2
1243

ANUNŢ IMPORTANT Începând de sâmbătă, 25 martie, până duminică, 26 martie,  ora 24:00, datorită lucrărilor de pe str. 22 Decembrie, se deviază circulația autobuzelor de pe liniile 1, 3/11, 4, 5/7, 8, 9 și 50 de pe b-dul București pe str.Culturii –  str. Progresului – str. V. Alecsandri.

Se suspendă stația Piața Revoluției pentru liniile: 1, 3/11, 4, 5/7, 8, 9 și 50 și stația Piața Izvoare (str. V. Alecsandri) pentru linia 4.

Se înființează două stații provizorii la Colegiul George Barițiu (str. Culturii), pentru liniile: 1, 3/11, 4, 5/7, 8, 9 și 50 și pe str. V. Alecsandri (intersecție cu str. Progresului) pentru linia 4.

Pe linia 50 vor circula autobuze, care vor avea, pe sensul spre Gară, traseul: Piața Izvoare – Primărie – Piața Revoluției.

citeşte şi ORA DE VARĂ 2017 – La noapte dăm ceasurile înainte cu o oră

sursa info www.urbisbaiamare.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. „Pe linia 50 vor circula autobuze, care vor avea, pe sensul spre Gară, traseul: Piața Izvoare – Primărie – Piața Revoluției” – asa ar trebui construita linia pentru troleu, si in mod normal asa ar trebui sa circule troleul in fiecare zi, si nu pe strada 22 Decembrie, contrasens. Si ar mai trebui o statie pentru troleu undeva la posta (intre politie, banca si primaria), si o alta statie in Piata Revolutiei. Numai un idiot (pe timpul lui Ceausescu) putea sa faca un plan de traseu pe strada 22 Decembrie (atunci Scinteii), contra sens. Strada cu sens unic, exceptie troleibuze!!! Era normal boul? Nu l-au dus la Sighet inca? Si in 27 de ani nimeni nu a corectat aceasta tampenie, ba mai mult s-a facut traseul, dupa revolutie, conform planului idiotului comunist. Bravo.Si, din pacate, nici Chereches nu a propus o corectare a rutei, desi el are multe idei bune referitoare la oras, in comparatie cu altii, care se cred destepti (primarul actual, barbul, etc…).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.