ANUNŢ IMPORTANT – Furnizarea apei potabile întreruptă în Tisa şi Crăciuneşti

0
112

ANUNŢ IMPORTANT SC Vital SA – Agenția Sighetu Marmației anunță că pentru remedierea unei avarii la conducta de distribuție a apei de pe strada Doboieș se va întrerupe furnizarea apei în noaptea de 5 spre 6 aprilie, în intervalul orar 22.00-06.00, pentru consumatorii din Sighetu Marmației și localitățile Tisa și Crăciunești.


Lucrările sunt executate de SC IMI SA, Baia Mare în baza contractului de lucrări MM-CL-15 “Reabilitarea și modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare menajeră in localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Baia Sprie, Tăuții Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Seini și Vișeu de Sus.

Loading...

Din păcate, orice proiect de investiție în infrastructură de asemenea dimensiuni creează inconveniente pe termen scurt în viața de zi cu zi a comunității.

Reprezentanţii SC Vital îşi cer scuze pentru neplăcerile create şi îi asigură pe consumatori că vor depune toate eforturile pentru ca durata şi impactul lor să fie minime.

citeşte şi SC VITAL SA – Vezi pe ce străzi se actualizează contractele de furnizare
Pentru informații suplimentare sau alte sesizări, utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C. VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

sursa INFO

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.