A TREIA MĂSURĂ DIN PROGRAM – Guvernul renunță la taxa de solidaritate

0
121

A TREIA MĂSURĂ DIN PROGRAM Guvernul renunță la taxa de solidaritate. Premierul Mihai Tudose a declarat, marți, că poate fi trecută la ”discutate și uitate”, el explicând că, deși măsura este prevăzută în programul de guvernare aprobat de Parlament în urmă cu mai puțin de o lună, ar fi avut un efect „puțin” și ar fi provocat un „deranj” mare. 

A TREIA MĂSURĂ DIN PROGRAM Este a treia măsură din programul de guvernare abandonată de noul Guvern, după impozitul pe cifra de afaceri și impozitul pe gospodărie.

Concluzia, astăzi, este că putem să o trecem la discutate și uitate”, a spus Tudose, prezent la un eveniment la Teatrul Național. Premierul a precizat că, după simulările făcute de Executiv, s-a constatat că efectele introducerii acestei taxe ar fi fost mai mult în planul imaginii.

Era prea puțin pentru a face ceva și prea mare deranjul”, a spus șeful Guvernului, adăugând că nu va mai fi, în perioada următoare, nicio măsură care să apese pe bugetul populației.

Deocamdată, nu avem alte măsuri în ceea ce privește taxe și impozite pentru populație”, a mai declarat Tudose.

Sursă

Citeşte şi ÎN BAIA MARE – Un bătrânel a rămas fără 6.500 de lei după ce a fost jefuit de către doi falși angajați ai unei companii de gaz

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.