ANUNŢ FĂCUT DE IOHANNIS – Congresul american sprijină ridicarea vizelor pentru românii care vor să circule în SUA

0
141

ANUNŢ FĂCUT DE IOHANNIS Congresul american sprijină ridicarea vizelor pentru românii care vor să circule în SUA. Anunțul a fost făcut de Klaus Iohannis, pe Facebook, după întâlnirea pe care a avut-o, la Washington, cu reprezentanți ai Senatului și Camerei Reprezentanților.

”Le-am transmis membrilor Congresului american, cu care m-am întâlnit la Washington, cât de important este să facem progrese concrete pentru includerea României în programul VisaWaiver. Atât senatorii, cât și membrii Camerei Reprezentanților cu care am discutat m-au asigurat că sprijină ridicarea vizelor pentru români”, a scris președintele României.

”România este cel mai bun partener pe care Statele Unite îl pot avea”, a declarat Klaus Iohannis, preşedintele României, potrivit Digi24.

Întâlnirea de la Capitoliu a fost o nouă ocazie pentru Klaus Iohannis să amintească faptul că România poate contribui la întărirea relației transatlantice. Şeful statului a atras atenţia că o relație puternică dintre SUA și UE este vitală pentru viitorul civilizației democratice.

Citește și: Iohannis, vizită oficială în SUA; Când a avut loc ultima vizită a unui șef de stat român în SUA și câți președinți americani au venit în România

Membrii Congresului american s-au arătat interesaţi şi preocupaţi de situaţia de securitate din regiunea extinsă a Mării Negre şi au apreciat rolul României în menţinerea stabilităţii zonei.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.