ANUNȚ DE LA VITAL – Furnizarea de apă potabilă, sistată temporar pe mai multe străzi din Sighetu Marmației și Baia Sprie

0
97

ANUNȚ DE LA VITAL  Locuitorii de pe strada Gheorghe Șincai din Sighetu Marmației vor rămâne fără apă la robinete timp de câteva ore. Sistarea furnizării de apă potabilă de către societatea Vital vine ca urmare a unor lucrări de modernizare și reabilitare a rețelei de apă din zonă.

Deși ele crează disconfort, aceste lucrări sunt necesare pentru îmbunătățirea serviciilor oferite de către Vital și pentru a asigura tuturor locuitorilor accesul la apă potabilă și canalizare. Reluarea furnizării de apă potabilă în această zonă este aproximată pentru ora 15:00.

Băisprenii de pe strada Cloșca (numerele 60-67) și zona Nyires vor rămâne și ei fără apă potabilă la robinete timp de câteva ore. De această dată este vorba despre o avarie apărută la rețeaua de apă. Mai exact, este vorba despre o conductă spartă.

Echipele de intervenție ale societății Vital sunt deja la fața locului și încearcă să remedieze avaria în cel mai scurt timp posibil. Potrivit Vital, furnizarea de apă potabilă în această zonă va fi reluată în jurul orei 13:00.

ActualMM

 

Citește și:

PRIMARUL VREA ORGANIZARE FĂRĂ CUSUR – Programul oficial al Festivalului Castanelor 2017, ediția XXV

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.