ANUNȚ DE INTERES PUBLIC – 10% reducere pentru băimărenii care își achită integral taxele și impozitele pentru anul 2018, până la data de 2 aprilie

0
681
Foto: Direcția de Venituri Baia Mare

ANUNȚ DE INTERES PUBLIC  Băimărenii care își vor achita integral taxele și impozitele pentru anul 2018 vor beneficia de o reducere substanțială din partea Administrației Publice Locale. Mai exact, este vorba despre o reducere de 10%.

Indiferent că este vorba despre persoane fizice sau juridice, contribuabilii băimăreni au la dispoziție, până în data de 2 aprilie, încă câteva zile în care pot beneficia de o reducere de 10% oferită de Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare.

Reducerea de 10% se aplică în cazul în care băimărenii își vor achita integral taxele și impozitele pentru anul 2018, până la data de 2 aprilie.

Plata taxelor și a impozitelor poate fi efectuată online, pe site-ul www.baiamare.ro, sau la casieriile Direcției de Venituri din următoarele zone: strada Crișan nr. 2, strada Independenței nr. 2C, strada Școlii nr. 1, strada Gheorghe Șincai nr. 37.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.