ANUNȚ DE INTERES – Maramureșenii care și-au făcut programări la permise după data de 15 mai pe site-ul Prefecturii sunt nevoiți să se reprogrameze

0
609
Foto: Adevărul

ANUNȚ DE INTERES   Programările electronice online care au fost realizate pe vechea platformă www.prefecturamaramures.ro la Serviciul Public Comunitar Regime Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș sunt valabile doar până la data de 15 mai. De la această dată, după inaugurarea platformei naționale www.drpciv.ro, programările online s-au realizat doar în sistem național.

Anunțurile postate pe site-ul instituției, pe pagina de facebook a instituției, dar și la sediul serviciului au precizat că programările se pot realiza doar pe această platformă.

Rugăm cetățenii care și-au făcut de la această dată programări electronice pe vechiul site să își efectueze reprogramări electronice numai pe platforma www.drpciv.ro. Ne cerem scuze pentru inconveniențele și disfuncționalitățile soft-ului electronic de pe vechea pagină. Noua pagină web a instituției este www. mm.prefectura.mai.gov.ro, unde pot fi găsite link-urile aferente pentru programare electronică la nivel național”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului Județul Maramureș.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.