|

ANUNT – Angajari pentru studioul teritorial Sighetu Marmatiei al Televiziunii eMaramures

ANUNT: Televiziunea Emaramures angajeaza redactor,realizator de emisiuni, regizor de emisie si cameraman pentru viitorul studio teritorial din Sighetu Marmatiei.

Televiziunea Emaramures isi dezvolta in curand grila de programe  prin infiintarea unui studio teritorial in Sighetu Marmatiei. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam sa ne trimiti un Curicculum Vitae, insotit de o fotografie, pana la data de 15 februarie 2014, pe e-mailul office@emaramures.ro. Avem nevoie de un redactor, un realizator de emisiuni, un regizor de emisie si un cameraman.

Cerinte: studii/experienta in mass media, permis de conducere categoria B., seriozitate

Candidatii care vor fi selectionati in urma analizarii CV-urilor vor fi contactati pentru a participa la interviul pentru ocuparea postului.

Share

Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentarii. ActualMM.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera.

Lasa un comentariu

Stiri comentate recent

  • Alex: Avea maruntis, dar daca parca in parcare cine de pe teresa ii vedea masina? cine stia ca el a venit cu bolidul?...
  • Sebi: Poi bine inteles ca daca e ,,Tigan”, AUTORITATILE nu o sa ii faca nimic (saracu, ca ii tigan si nu are...
  • Cristi: Acel Lamborghini l-am vazut la piata, ii a unui tigan, dar ce smecher se dadea cu el cand o tura la maxim :) )
  • chelu: ,,cocalarul”probabil isi bea cafeaua si normal ca dorea sa-si etaleze caruta…..
  • el: Cocalar :) )