|

ANUNT – Angajari pentru studioul teritorial Sighetu Marmatiei al Televiziunii eMaramures

ANUNT: Televiziunea Emaramures angajeaza redactor,realizator de emisiuni, regizor de emisie si cameraman pentru viitorul studio teritorial din Sighetu Marmatiei.

Televiziunea Emaramures isi dezvolta in curand grila de programe  prin infiintarea unui studio teritorial in Sighetu Marmatiei. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, asteptam sa ne trimiti un Curicculum Vitae, insotit de o fotografie, pana la data de 15 februarie 2014, pe e-mailul office@emaramures.ro. Avem nevoie de un redactor, un realizator de emisiuni, un regizor de emisie si un cameraman.

Cerinte: studii/experienta in mass media, permis de conducere categoria B., seriozitate

Candidatii care vor fi selectionati in urma analizarii CV-urilor vor fi contactati pentru a participa la interviul pentru ocuparea postului.

Share

Va rugam sa folositi un limbaj decent in comentarii. ActualMM.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul comentariilor, dar isi rezerva dreptul de a le modera.

Lasa un comentariu

Stiri comentate recent

  • client atp: De cand inregistrarea unei conversatii este legala in Romania fara ca un participant sa fie informat de...
  • client atp: Ma bucur ca libertatea presei exista in Romania dar nou sport national al romanilor este publicarea pe...
  • Profesor anonim: Al dracului cum numai PSD-istii sarbatoresc in perioada asta in Maramures…Speram ca noi...
  • loredana: Nu este de vină nici fetiţa nici soferita de vină sînt cei de la drumuri naţionale
  • alina: Va rog sa imi spuneti unde este marcat drumul in Tautii de Sus, pe distanta a cel putin a 5km drumul nu este...