ANIVERSARE – Consiliul Județean Maramureș celebrează 25 de ani de la înființare

2
206

ANIVERSARE  Vineri, 10 noiembrie, Consiliul Județean Maramureș aniversează 25 de ani de la înființare. La eveniment sunt așteptate peste 200 de persoane care au activat, în decursul acestui sfert de secol, în instituția județeană reprezentativă a Maramureșului, în funcțiile de consilieri județeni, președinți sau vicepreședinți.

Evenimentul va debuta vineri, 10 noiembrie, cu ”Ziua Porților Deschise” la Consiliul Județean.

Loading...

În program sunt incluse și efectuarea unui tur al Palatului Administrativ, vizitarea sălilor de ședință, a biroului conducerii executive și a turnului instituției.

La ora 12.00, la Teatrul Municipal, va avea loc ședința festivă. Oficialitățile prezente își vor prezenta discursurile, urmând înmânarea diplomelor și a plachetelor aniversare.

Începând cu ora 18.00, în Piața Tricolorului, pe platoul Palatului Administrativ, Ansamblul Folcloric Național ”Transilvania” va oferi un program artistic sub egida Cât îi Maramureșu’.

Vor fi prezenți invitați din Moldova, Transilvania, Țara Românească, Chișinău și Cernăuți. Momentul aniversar va fi încheiat prin aprinderea iluminatului arhitectural.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș

2 COMENTARII

  1. ce sa aniverseze?faptul ca suntem cel mai amarat judet din aceasta parte a tarii?sau faptul ca c.j MM nu a fost in stare sa puna pe hartie nici macar un amarat de parc industrial? sau ca avem cele mai proaste drumuri? sau ca in 25 de ani nu au fost in stare sa termine amaratul ala de baraj de la Runcu?ce sa mai vorbim de Aeroport,Sali de Sport si terenuri in paragina,paduri rase,etc.Realizari: o poarta maramureseana incovoiata datorita faptului ca lemnul nu a fost uscat,in fata Prefecturii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.