Ample acţiuni desfăşurate de poliţiştii maramureşeni in intreg judetul

0
73

Ieri, 27 februarie 2013, în localităţile Ocna Şugatag, Sarasău şi Borşa, poliţiştii au desfăşurat acţiuni în scopul prevenirii evenimentelor de circulaţie şi depistării şi sancţionării celor care nu respectă normele rutiere.

Loading...

La Ocna Şugatag, poliţiştii au desfăşurat activităţi între orele 10.00 – 16.00, interval în care au verificat 58 de autovehicule şi au constatat 20 contravenţii, dintre care 17 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de peste 4000 de lei.

La Sarasău, au acţionat poliţiştii de la Secţia 6 Poliţie Rurală împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Baia Mare. Ei au verificat 46 de autoturisme iar pentru neregulile constatate au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 4500 lei. De asemenea, au fost ridicate 6 certificate de înmatriculare.

Şi la Borşa s-a desfăşurat ieri o acţiune rutieră. Între orele 19.00 – 23.00 participanţii la acţiune au controlat 41 de autovehicule şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1725 lei. De asemenea, poliţiştii au reţinut un certificat de înmatriculare, un permis de conducere şi au constatat o infracţiune rutieră (conducere sub influenţa alcoolului).

Tot în cursul zilei de ieri, Poliţiştii de la Secţia 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Sanitar Veterinare Maramureş au desfăşurat o acţiune în pieţele şi târgurile de animale precum şi la agenţii economici din localităţile Lăpuş şi Suciu de Sus, pe D.J. 109/F – Lăpuş respectiv pe D.J. 171 şi D.J. 171 A – Suciu de Sus. În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 10 contravenţii în valoare totală de 5850 lei, au fost reţinute două certificate de înmatriculare şi un permis de conducere.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.