AMENZI DE 16.000 DE LEI – Poliția economică a verificat 30 de societăți comerciale și persoane fizice în Baia Mare

0
216
Foto: GazetaBt.ro

AMENZI DE 16.000 DE LEI   Comercializarea unor produse care au termenul de valabilitate expirat sau pentru care nu pot fi prezentate documente legale de provenienţă dar şi alte abateri practicate de unii comercianţi au fost sancţionate de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice, în urma unor controale efectuate pe raza municipiului Baia Mare.

Acţiunea desfăşurată pe parcursul a două zile, a vizat înainte de toate protejarea populaţiei împotriva unor acte comerciale ilicite dar şi prevenirea, descoperirea şi combaterea ilegalităţilor care se comit în domeniul produselor agro-alimentare.

Au fost efectuate verificări la sediile a 20 de societăţi comerciale şi 10 persoane fizice autorizate să desfăşoare activităţi comerciale. Neregulile constatate au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproximativ 16 000 de lei iar ca măsură complementară s-a dispus confiscarea mai multor pachete cu ţigări de contrabandă şi ridicarea în numerar a 1 480 lei.

De asemenea, poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, după ce au constatat o infracţiune de contrabandă.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.