AMENDAT CU 300 DE LEI – Un bucureştean a distrus cu BMW-ul un stâlp din zona unei treceri pentru pietoni de pe Bd. Traian

2
1011

Autoritățile locale au montat recent stâlpișori în zona trecerilor de pietoni din Baia Mare. Au făcut acest lucru pentru ca șoferii să nu mai poată parca în imediata apropiere a trecerilor pentru pietoni, reducând astfel vizibilitatea celorlalți conducători auto și implicit pentru protejarea pietonilor în timp ce traversează strada.

Dar după un lucru pozitiv, totdeauna trebuie să apară ceva negativ… Un şofer de BMW X6 a reușit să parcheze în aşa fel încât a urcat cu roata față stânga pe unul dintre stâlpișori, distrugându-l.

Persoanele aflate în zonă în perioada respectivă au făcut fotografii pe care le-au postat pe paginile de socializare.

Locul faptei este bulevardul Traian din Baia Mare.

Poliția Locală Baia Mare s-a autosesizat și a identificat conducătorul auto în persoană unui bărbat din București. Acesta urmează a fi amendat cu 300 lei pentru fapta sa.

Sursa info Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Trebuie montati stalpisori rezistenti,din inox,altfel zilnic trebuie sa trimita echipe sa le indrepte.La Casa de cultura pe langa faptul ca sunt unele pe orizontala mai sunt si jalnice,decolorate.E ca si cu bancutele,daca sunt de slaba calitate sunt un deliciu pentru vandali,iar unele bancute sunt dinainte sa se nasca primarul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.