AMENDĂ INCREDIBILĂ – André Rieu a fost amendat cu peste o sută de mii de euro pentru că a folosit copii români în concerte

0
764
foto http://www.stiridiaspora.com

AMENDĂ INCREDIBILĂ Casa de producție a muzicianului olandez a contestat marți, 24 octombrie, în fața magistraților Tribunalului Roermond amenda de peste o sută de mii de euro. Aceasta a fost aplicată de Inspecția olandeză a muncii pe motiv că ar fi pus copii minori să muncească.

André Rieu s-a trezit amendat pentru prestația cântăreților de nai minori la 7 concerte din vara anului 2015 la Maastricht, scrie presa franceză.

Judecătorii au considerat că cei 12 tineri muzicieni de la compania muzicală a lui Gheorghe Zamfir au cântat până la miezul nopții. Ori minorii nu au voie să muncească, în acest caz să cânte, decât până la ora 23.

André Rieu a primit o amendă mai mare de 233 de mii de euro. Care apoi a fost redusă la jumătate.

Rieu a contestat amenda. El susține că Gheorghe Zamfir este vinovat de această situație. Deoarece artistul ar fi responsabil de prestațiile micilor artiști.

Gheorghe Zamfir l-a acompaniat pe Rieu în concertele programate în Olanda în 2015.

Zamfir a plecat atunci însoţit de taraful său. Şi de circa 30 de români, dansatori din Ansamblul Folcloric Naţional Transilvania şi de interpreţii la nai.

Info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.