AMBIANCE DECO: Mulțumim din suflet clienților, furnizorilor, angajaților și colaboratorilor. În 2017, rămânem același partener de încredere. La mulți ani!

0
304
În urmă cu câteva luni, în Baia Mare, s-a deschis un magazin dedicat decorațiunilor de interior și cadourilor unde fiecare client, indiferent de stilul care îl caracterizează sau de buget, poate să găsească ceva pe placul său sau al celor dragi. Este vorba despre Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției nr.5, magazinul care a devenit în scurt timp partenerul ideal al băimărenilor care doresc să aducă un plus de imagine locuinței, respectiv sunt în căutarea cadoului ideal.

Pe lângă varietatea largă de decorațiuni și cadouri, stocul reînoit săptămânal, vitrina creativă și colorată, aici găsim o echipă de vânzări care ne oferă permanent cele mai pertinente recomandări. Pentru că Ambiance Deco nu este doar un magazin de decorațiuni și cadouri, ci este locul special dedicat unui segment important din viața fiecăruia dintre noi.

La final de an, proprietarul acestui adevărat rai al decorațiunilor și cadourilor, Lucian Pop, alături de echipa sa, vin înaintea clienților, furnizorilor, angajaților și colaboratorilor cu câteva gânduri și urări pentru noul an:
Ambiance Deco este magazinul de decorațiuni și cadouri unde fiecare persoană care ne trece pragul, indiferent dacă vorbim despre un client, furnizor, angajat sau colaborator este tratată cu respect, prietenie și încredere. Ambiance Deco nu este doar o afacere bazată pe principiile unui comerț de tip european, ci la baza ei stau valori pe care ni le dorim fiecare dintre noi și pe care le promovăm alături de produsele noastre. Am pășit pe piața băimăreană cu cele mai sincere și bune intenții, cu seriozitate și dorința de a veni în sprijinul clienților noștri. Sperăm că am reușit, iar feedback-ul primit din partea clienților și al partenerilor noștri ne confirmă că eforturile noastre nu au fost în zadar. Pășim în 2017 având aceleași țeluri, de a fi pe un trend ascendent în domeniul în care activăm, să venim cu noi și noi produse pe gustul clienților noștri, cu și mai multe produse accesibile pentru buzunarul fiecăruia și păstrând aceleași standarde de calitate. Suntem recunoscători și le mulțumim tuturor clienților care ne-au trecut pragul și pe care avem încrederea că i-am câștigat pe termen lung. Mulțumim din suflet furnizorilor noștri, fără de care nu am putea să asigurăm diversitatea și calitatea produselor pe care le comercializăm, angajaților care au înțeles principiile care stau la baza afacerii noastre și colaboratorilor care ne-au susținut în demersul nostru. Tuturor le dorim un an nou mai bun, cu sănătate și împliniri pe toate planurile. La mulți ani! “.

Magazinul Ambiance Deco este situat în Piața Revoluției nr.5 și este deschis de luni până vineri între orele 09:00 -19:00, iar sâmbătă între orele 09:00 – 13:00. În zilele de 1 și 2 ianuarie magazinul este închis, în rest programul este cel normal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here