AMBASADOR SUA LA ONU – „Rusia s-a implicat în alegerile prezidențiale din SUA”

0
115

AMBASADOR SUA LA ONU,                                    Nickki Haley, a spus că SUA vor trebui să ia măsuri și să comunice Rusiei nemulțumirile sale pe această temă.

„Nu există semne de întrebare” asupra faptului că Rusia s-a implicat în alegerile prezidențiale, conform ambasadorului SUA la ONU, care este încă unul dintre oficialii numiți de Trump care confirmă interferența Rusiei, scrie The Independent.

Nikki Haley a insistat că președintele american nu a împiedicat-o să vorbească despre problema cu Rusia și despre implicarea „fără echivoc” a Moscovei în cursa pentru Casa Albă.

„Sigur că eu cred cu certitudine că Rusia a fost implicată în alegeri”, a declarat ea pentru ABC News. „Nu există niciun dubiu pe această temă. Și cred că atunci când vor termina cu tot acest proces, da, trebuie să se adreseze Rusiei, trebuie să acționeze și trebuie să se asigure că spun asta sus și tare”.

„Nu vrem ca nicio țară să se implice vreodată în alegerile noastre”.

Toate aceste declarații ale ambasadoarei sunt în profund contrast cu ce spune Donald Trump, care a negat vehement că el sau membri ai echipei sale au avut vreo conexiune cu Moscova.

În cele din urmă, președintele a recunoscut că operativi ai rușilor s-ar fi putut afla în spatele atacurilor cibernetice asupra emailurilor Comitetului Nașional Democrat, emailuri care au apărut chiar înaintea conferinței Partidului Democrat vara trecută, dar a insistat că nu au influențat în niciun fel rezultatul alegerile.

Continuarea, AICI.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.