ALO, DOMNULE BARBUL? NINGE! – Baia Mare, fără utilaje de deszăpezire suficiente. Cătălin Cherecheș, reacție dură la adresa șefilor din Primărie

8
2297

www.actualmm.ro prezenta luni, 20 februarie, în exclusivitate, documentul prin care Vasile Barbul, director în Primăria Baia Mare, a dat dispoziție ca utilajele de deszăpezire antamate din Harghita, să se întoarcă la bază. Vezi articolul și documentul, AICI.

 

Potrivit aceleași decizii, municipiul a rămas în acest moment doar cu două utilaje. Decizia lui Barbul atrage după sine o mulțime de semne de întrebare. Cel puțin anul trecut iarna și-a arătat colții și în luna martie. Nu au trecut 24 de ore și iată, în Baia Mare ninge neîntrerupt de la orele dimineții, un strat de nea depunându-se deja peste urbe. Cum vor deszăpezii orașul cei din conducerea primăriei? Asta este o întrebare la care așteptăm cu toții, nerăbdători, răspuns.

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care de câteva luni este împiedicat să își exercite mandatul, a avut o reacție dură pe Facebook la adresa șefilor din Primărie. Vă redăm mai jos integral reacția lui Cătălin Cherecheș:

„Ninge. Bănuiesc că în mintea tulbure a unora eu sunt vinovat că ieri au renunțat cei care își bat joc de 10 luni de oraș, la utilajele de deszăpezire, și alea puține și răblăgite. Chiar sunteți inconștienți, funcționarilor de 2 lei?! Ați mințit și m-ați denigrat în ultimul an ca să vă scuzați mârșăvia și incompetența.

Un lucru e bun azi… Că zăpada a acoperit mizeria pe care ați adunat-o în batjocură față de noi băimărenii din mai 2016 și până azi. Dar nu pentru mult timp… V-am pregătit mături și salopete, pentru fiecare director până la simplu angajat. Iar viceprimarii vor fi șefi de … roabă”.

Ninsoarea se pare că va continua, astfel că băimărenii riscă în acest moment să fie pentru a treia oară în această iarnă captivi sub nămeți. Dacă întâmpinați probleme datoritate ninsorii, lipsei de deszăpezire în zona în care locuiți, ne puteți trimite fotografii, video sau impresii pe adresa de e-mail contact@actualmm.ro

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

8 COMENTARII

 1. Cat timp il mai lăsam pe gunoiul de Barbul sa ne conducă ???mai incompetent decât asta nu e nici un copil de 5 luni !!!! Daca pățesc ceva in trafic din cauza zăpezii îți iau gatul jos !!!!

 2. City manageri? Eu nu i-as lasa nici macar sa aiba grija de capre,ori mi-ar ridica vecinii in cap c-ar lasa caprele sa roada pomii din vecinatate,ori nu as avea noroc la iezi.

 3. Poate are si domnul Barbul vina sa, dansul nu a stralucit niciodata in vreo actiune.
  Dar cei care dau tonul sunt reprezentantii baimarenilor din Consiliul Local al Municipiului Baia Mare, in frunte cu viceprimarul Marinel Rob.
  Si de unde sunt acesti alesi ai baimarenilor? De sub aripa domnului fost si actual retinut primar Catalin Chereches. Sunt yesmenii dumnealui.
  Si se vede ca sunt pe nicaieri in gestionarea problemelor orasului. Se cearta, voteaza ceva (pe viceprimarul Țâgârlaș) apoi voteaza contra sa, etc., etc. Doar iau banii de pomana, banii locuitorilor Băii Mari.
  Stefan

 4. Nu mai aveti pe nimeni competent in redactia aia? Articolul pare ca e scris de un elev de la scoala ajutatoare, e plin de greseli. Maturi, salopete si la deszapezit cu voi.

 5. Pana la urma primarul ales , daca e atat de dedicat , oare de ce nu iși poate exercita funcția….. ca supărat e tare pt asta ….. insa cine e de vina ?!

 6. Deageaba tot avem noi de comentat la adresa lui Cherecheș dar el a fost capabil să gestioneze orașul Baia mare și nu este lăsat de nemernici de la Dna …

 7. A fost exagerata panica, a nins doar o zi, din care jumatate a fost lapovita. Gata, a trecut, si chiar daca erau zeci de utilaje nu aveau ce sa faca pentru aceasta lapovita trecatoare. Am trecut peste 2 ninsori grele, una in 1/2 decembrie si ala in ianuarie, fara ca utilajele sa intervina, ar fi fost hilar sa o faca acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.