ALERTĂ ÎN TURCIA – Atac armat într-un club din Istanbul în noaptea de Anul Nou. Cel puțin 35 de morți și 40 de răniți (VIDEO)

0
169

ALERTĂ ÎN TURCIA Cel puțin 35 de persoane au fost ucise și 40 au fost rănite după ce un atacator a deschis focul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club celebru de noapte din Istanbul, Reina, a declarat, duminică dimineața, guvernatorul orașului, Vasip Sahin, transmit Reuters și AFP, citate de Agerpres

ALERTĂ ÎN TURCIA Potrivit canalului NTV, citat de AFP, mai multe persoane s-au aruncat în Bosfor pentru a scăpa de gloanțele trase de un agresor deghizat în Moș Crăciun.

Loading...

”Un terorist cu o armă care avea ţeavă lungă… a dus la capăt în mod brutal şi sălbatic acest atac, după ce a deschis focul spre persoane care erau aici pur şi simplu pentru a sărbători Anul Nou”, a declarat guvernatorul Sahin, aflat la faţa locului, potrivit News.ro.

Martorii suţin că atacatorul avea mai multe arme cu ţeavă lungă şi aproximativ 50-60 de ambulanţe au intervenit la locul tragediei.

https://www.youtube.com/watch?v=WRof1fFaTH0

”Atacatorul criminal a intrat în clădire cu un Kalaşnikov. Serviciile secrete americane au avertizat în urmă cu o săptămână cu privire la un asemenea incident şi măsuri de securitate au fost luate pentru a evita un atac, inclusiv pe faleză. Şi uitaţi ce s-a întâmplat”, a declarat Mehmet Kocarslan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here