ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ – Un tânăr a intrat înarmat cu un pistol cu glonţ pe ţeavă într-un club din Baia Mare. După a ce a fost dezarmat a reuşit să fugă

0
5044

ALERTĂ ÎN MARAMUREŞ  Incident în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un club renumit din Baia Mare. Un tânăr a început să se laude altor persoane cu pistolul pe care îl avea asupra lui. Cu glonț pe țeavă!

 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 2.20. Tânărul, în vârstă de 20-21 ani, este originar din Vişeu dintr-un oraș din Maramureșul Istoric, dar care locuiește în zona Capitalei Belgiei, Bruxelles, a mers la toaletele din club. Acolo a scos pistolul cu care s-a lăudat mai multor persoane.

Vigilența unui agent de securitate al firmei Quick Protect a dus la dezamarmarea tânărului și predarea armei la poliție.

Este vorba despre un revolver marca Ruger GP 100, 357 Magnum, prevăzut cu încărcător tip butoiaș. Avea glonț pe țeavă având capsa nepercutată.

În timp ce suspectul era luat la întrebări acesta a reușit să scape și a rupt-o la fugă. Agenții de securitate au alertat poliția.

În acest moment suspectul este căutat în întreg județul. Există suspiciuni, conform unor surse, că arma ar fi fost folosită în urmă cu 1-2 ore înainte de dezarmarea să.

Aceleași surse susțin că individul ar fi spus că ar fi nevoit să umble înarmat deoarece se teme pentru viața lui, susținând că este urmărit.

Ştire în actualizare

Sursa info Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Mare mai e gradina!!! „calibrul 357 mm”??? Era cumva tunul urias Al Lui Hitler? Cum dracu avea glont pe teava, daca era in butoias? Unde ar fi trebuit sa fie cartusul la un asemenea revolver, sa nu fie „pe teava”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.