ALEGERI – Pe listele PMP Maramureş pentru parlamentare se vor regăsi cei mai buni

4
1443

ALEGERI. Pe listele propuse electoratul de PMP Maramureş la alegerile din 11 decembrie se vor regăsi cei mai buni membri de partid, cei care de-a lungul timpului „au dovedit că ştiu să construiască şi ştiu să facă echipă”. Sunt declaraţiile deputaului PMP de Maramureş, Nuţu Fonta, cel care va deschide lista PMP pentru Camera Deputaţilor.

Parlamentarul a precizat că perioada următoare va fi una de cimentare a colaborării în sânul partidului pentru că formaţiunea politică a avut prea puţin timp la dispoziţie în acest scop.

„Fuziunea dintre PMP şi UNPR a adus la un loc oameni care poate nu au mai colaborat înainte sau au făcut-o dar au ales la un moment dat să o ia pe drumuri diferite. Au fost orgolii mari şi de o parte şi de alta dar acestea au fost depăşite, tocmai pentru că interesul comun al partidului este să scoată un scor electoral cât mai mare. În perioada imediat următoare vom lucra şi mai mult la acest aspect şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară”, a declarat Nuţu Fonta.

Acesta priveşte perioada de campanie ca pe una de „muncă susţinută” pentru că fiecare vor câştigat va trebui „muncit”.

„În perioada de precampanie şi de campanie va fi foarte mult de lucru şi va trebui să facem eforturi să aducem cât mai multe voturi. Fiecare vot va fi muncit şi fiecare membru de partid va trebui să participe la această muncă de echipă”, a mai spus deputatul.

În ceea ce priveşte listele pe care partidul le va propune electoratului în Maramureş, Fonta nu a făcut foarte multe precizări, limitându-se să spună că vor fi gata în cel mai scurt timp şi că pe ea se vor regăsi „cei mai buni”.

„Pe listele pentru Camera Deputaţilor şi Senat se vor regăsi cei mai buni. Mai avem încă foarte puţin de lucru la aceastea şi pot să vă asigur că în cel mai scurt timp vom ieşi ieşi cu ele în spaţiul public. Nu cred că vor fi nume surpriză pentru că se ştiu cei care au muncit în partid dar, nimic nu este exclus”, a precizat Nuţu Fonta.

Deputatul a subliniat că trebuie menţinută ştacheta sus pentru că ambele partide care formează acum PMP au demonstrat că au electorat care îi susţine la nivel de Maramureş.

Acest lucru s-a văzut la alegerile locale din luna iunie când rezultatele au fost printre cele mai bune la nivel naţional.

„Scorul electoral pe care trebuie să-l atingem nu ne-a fost impus, ni l-am impus singuri după ce am demonstrat la alegerile din iunie că se poate. Nu putem să coborâm mai jos, mai ales acum că suntem o forţă dublă”, a concluzionat Nuţu Fonta.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

4 COMENTARII

  1. care este motivul pt care se vorbeste despre pmp ca despre un partid si nu ca despre o gasca de traseisti talhari? cu cat v-au cumparat? murdara paine mai mancati.

  2. Cum de nimeni nu scrie nimic de magazinul Daytona??? Stie tot orasul ca a fost inchis de ANAF, ieri, dar voi…nici o vorba!!! Sau evaziunea fiscala, nu intra in „stiri bomba”??

  3. „ALEGERI – Pe listele PMP Maramureş pentru parlamentare se vor regăsi cei mai buni” aceasta nu este o stire si nici macar un „adventorial” ! Aceste cuvinte sunt pura demagogie, minciuna, marlanie si complicitate la tradare de Tara. Acest asa zis partid care a luat marul de pe telefoanele IPhone (pt ca sunt populare si intiparite in memoria tinerilor si nu numai de cativa ani) si sintagma de „miscarea” ciordita de la sfanta Miscare Legionara (pentru a se asocia cu puritatea) este de fapt o haita de traseisti politici, corupti, analfabeti, profitori, arivisti, tradatori de Tara, ultima drojdie a societatii umane. Ce poti alege bun din raul absolut? Din lene si incultura? Din fatarnicie si minciuna?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.