AJUTOARE DE SĂRBĂTORI – Colindători cu cadouri la Centrul Luchian și pachete pentru familiile nevoiașe din Baia Mare

0
191

Colindători de toate vârstele au venit, în această perioadă, la centrele sociale coordonate de Serviciul Public Asistență Socială din Baia Mare, pentru a vesti Nașterea Mântuitorului. Un moment special, plin de emoții a fost prezența elevilor, de la “Colegiul Tehnic Aurel Vlaicu” Baia Mare la Centrul “Luchian”, care au susținut un spectacol de colinde.

Tinerii au adus cadouri pentru toți beneficiarii centrului, iar noi i-am răsplătit cu un mic desert și câteva decorațiuni făcute în cadrul activităților dedicate Sărbătorilor de Iarnă.

Pachete alimentare pentru familiile nevoiașe din Baia Mare

Sărbătorile de Iarnă au fost așteptate cu bucurie de familiile nevoiașe, cu un venit mediu, din Baia Mare, care au avut pe masa de Crăciun bunătăți și anul acesta. Alimentele mult așteptate au fost împărțite în 23 decembrie, fiecare pachet conținând produse în valoare de 216 lei.
Cele 404 pachete împărțite au constat în alimentele de bază necesare pentru pregătirea meselor de Sărbători (produse din carne, brânzeturi, fursecuri, cozonaci, dulciuri și fructe) și au fost oferite de către Municipiul Baia Mare prin Cantina de Ajutor Social, coordonată de Serviciul Public Asistență Socială.
Loading...

AJUTOARE DE SĂRBĂTORI pachete crăciun spas 2016

Sursă info și foto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here