Agenția de turism Redex Tour din Baia Mare vă propune acum, la pragul dintre ani, sejururi exotice pentru toate gusturile

0
450

Agenția de turism Redex Tour din Baia Mare vă propune acum, la pragul dintre ani, sejururi exotice pentru toate gusturile. Dacă vă planificați concediul în perioada mai – octombrie 2017, noi avem soluția potrivită pentru dumneavoastră! Tarifele sunt valabile pentru rezervări efectuate până în data de 16.01.2017

Am selectat câteva hoteluri pentru cei care aleg Republica Dominicană:

Caribe Club Princess 4*, 668 €/persoană, loc în cameră dublă

Sirenis Punta Cana Resort 5* 698 €/persoană, loc în cameră dublă

Sunscape Bavaro  Beach Punta  Cana 5* 798 €/persoană, loc în cameră dublă

Loading...

 

Iată și 3 resort-uri deosebite pentru cei atrași de Mexic:

Bluebay Grand Esmeralda 5*  798 €/persoană, loc în cameră dublă

Grand Sirenis Riviera 5*  838 €/persoană, loc în cameră dublă

Grand Riviera Princess 5* 838 €/persoană, loc în cameră dublă

 

Tarifele includ:

– bilet de avion din Madrid spre Punta Cana (pentru Republica Dominicană), respectiv Cancun (pentru Mexic)
– 7 nopți de cazare
– all inclusive
– transfer aeroport-hotel-aeroport

 

Tarifele nu includ:

– taxele de aeroport: 152 euro/pers.

– transport până la Madrid

– excursii opționale
– taxe guvernamentale de intrare și iesire din țară (aprox. 40 dolari/persoană , se achită la fața locului)

z-poza-1

Republica Dominicană, fostă colonie spaniolă, este situată în nordul Mării Caraibilor, înconjurată de insulele Puerto Rico, Jamaica, Bahamas și Cuba. Plajele dominicane din nordul insulei, în peninsula Samana  și cele din sud-est, de la Punta Cana (cunoscute și  sub numele de Bavaro), sunt cele mai căutate pentru nisipul foarte fin și apele de culoarea turcoazului în care se reflectă ramurile palmierilor tropicali. La nord, plajele sunt scăldate de Oceanul Atlantic, iar la sud de Marea Caraibilor.

Mexicul este un tărâm al aventurii, cu soare arzător, un spaţiu fascinant, cu trecut colonial şi cu vechi tradiţii, ţara ardeilor iuţi, a mâncărurilor picante şi a unor băuturi delicioase – tequila, sangria sau Margarita. Cu o istorie de mai bine de şase mii de ani, în cursul căreia miturile şi ritualurile popoarelor indigene şi ale marilor civilizaţii dispărute ale aztecilor, mayaşilor şi toltecilor s-au amestecat cu tradiţiile creştine, pentru a da naştere unei lumi unice şi fermecătoare. Clima caldă şi plăcută în tot timpul anului atrage mii de turişti pe plajele de pe ţărmul Pacificului, unde sunt centre turistice cunoscute în întreaga lume, dintre care se remarcă celebrul Acapulco. La fel de atrăgătoare sunt şi Cancún sau Riviera Maya din peninsula Yucatan. Atmosfera, stilul de viaţă, delicioasele cocteiluri şi berea locală Corona, ca şi bucătăria mexicană, vor face ca vacanţa dvs. să fie o experienţă de neuitat. Iubitorii de istorie şi excursii pot vizita aici monumente unice, mărturii ale strălucirii şi decăderii marilor civilizaţii precolumbiene.

Ne puteți găsi la agenție pe Bd. Traian nr. 5, între magazinul Moruța și terasa Ursus, de luni până vineri între orele 9-17. (luni, 2 ianuarie inchis)

Ne găsiți și pe Facebook, aici: www.facebook.com/redextour/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here