ADVERTORIAL – Sală nouă de evenimente la Complex Romaniţa

0
5462

Situat la 4 km de Baia Mare, într-o ambianţa ferită de aglomeraţia urbană Complexul Romaniţa pregăteşte clienţilor o nouă surpriză. După hotel, restaurant şi piscină complexul va avea în curând şi o sala nouă de evenimente .

Concepută pentru a acoperi o gama diversificată de evenimente, sala se adresează tuturor celor ce doresc servicii de calitate, o atmosfera îmbietoare, şi un decor pregătit special pentru fiecare eveniment.

Fie că este vorba de o petrecere privată (nuntă, botez, zi de naştere) sau de un eveniment corporate (conferinţă, gala, lansare de produs), echipa Romaniţa va lucra pentru a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului pe care îl va găzdui.

Sala de evenimente Romaniţa va avea o capacitate de 800 de locuri, iar primul eveniment pe care îl va găzdui sala -aflată acum în construcţie- este petrecerea de Revelion 2017 .

Pregătirile sunt în toi, iar organizatorii anunţă încă de pe acum că atmosfera va fi întreţinută de 6-7 artişti surpriză şi DJ consacraţi astfel că vor fi acoperite toate genurile muzicale şi gusturile în materie ale celor prezenţi.

Meniul va fi şi el unul special, iar că noutate absolută cei de la Romaniţa au pregătit un revelion 2 în 1. Respectiv în sala se va putea participa atât la o petrecere de club, cât şi la una clasică. Va fi amenajat un bar de gheaţă, iar doritorii vor putea să aleagă unul dintre cele 20- 30 de cockteiluri care vor fi oferite.

În cazul în care doriţi să fiţi printre cei care petrec noaptea dintre ani în cea mai nouă sala de evenimente din comuna Recea ,str. Europa nr.95 ,informații suplimentare se pot obține la nr. de telefon 0743 690 771 , 0262 287 000 sau la adresa de e-mail :contact@hotelromanita.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.