ADVERTORIAL – De ce să alegi învelitorile metalice pentru acoperiş de la VIKING PRUSZYŃSKI NORD?

0
673

ADVERTORIAL. Învelitorile metalice pentru acoperiş de la VIKING PRUSZYŃSKI NORD au o durată de viață mult mai lungă față de țigla ceramică, iar acest lucru se datorează durității sale. Este rezistentă la orice condiții meteorologice, de la ger până la caniculă. Alte avantaje sunt: menținerea căldurii pe timp de iarnă și menținerea temperaturilor potrivite pe timp de vară. Un plus al învelitorilor metalice este acela că se poate folosi atât pentru renovări cât și pentru construcții noi, în cazul renovării acoperișul vechi va fi păstrat, iar în cazul construcției noi se vor aplica doar aceste țigle metalice.

 

Oferim până la 30 de ani de garanție, în acest caz investia fiind una extrem de rentabilă pentru cumpărător, oferindu-le singuranța mai multor generații . Oferim transportul gratuit la destinația clientului lor.

Puțini știu despre învelitorile metalice faptul că ele pot rezista până la 50 de ani și chiar pot fi aplicate pe acoperișul vechi, utilitatea lor fiind și mai mare în acest caz. Acoperișul vechi poate fi de fapt întărit cu aceste țigle care vor rezistă cu succes la ploaie, vânt, grindină, soare sau ger.

Dacă tiglele obișnuite rezistă între 15 și 20 de ani, învelitorile metalice au durată de viață mult mai mare. Unul dintre avantajele majore ale învelitorilor metalice este faptul că nu trebuie curățate, ele având proprietatea de auto-curățare. Sunt foarte rezistente la precipitații, grindină și așa va oferă siguranță.

În funcție de dimensiunile acoperișului casei dumneavoastră pot fi comandate pe diferite culori. Paletarul de culori va permite să va va asortați învelitoarea metalică a a acoperişului cu nuanța exteriorului casei şi a sistemului de colectare a apelor pluviale, ceea ce va oferi un aspect vizual plăcut.

Învelitorea metalică pentru acoperişuri de la VIKING PRUSZYŃSKI NORD este usoară, având aproximativ 4,5 kg/metrul pătrat iar acest lucru face că acest tip de acoperiş să poată duce la reducerea costurilor cu structură de rezistentă.

Varietatea mare de culori este un alt atu, alături de prețul scăzut. În fine, învelitoarea metalică este ușor de montat.

Pe lângă acestea, VIKING PRUSZYŃSKI NORD furnizează şi accesoriile şi piesele de finisaj necesare asigurării condițiilor estetice și funcționale ale acoperișului. Tabla cutată este un material economic utilizat pentru acoperișuri sau fațade.

Sistemul pluvial din oțel PRUSZYNSKI a fost proiectat pentru a oferi un montaj ușor și o colectare eficientă a apei. VIKING PRUSZYŃSKI NORD oferă soluţii complete, pe lângă sistemul de învelitori tip tiglă metalică compania oferă  şi piese de finisaj şi accesorii precum: coame, dolii, pazii, frontoane, diferite elemente de îmbinare, toate acestea fiind realizate de firma noastră din aceeaşi materie primă că şi tigla metalică.

VIKING PRUSZYŃSKI NORD este compania românească care face parte din grupul Blachy Pruszyński, cel mai mare producător de învelitori metalice şi sisteme de faţade din Polonia şi unul din cei mai mari producători la nivel European.

În România, Blachy Pruszynski produce în cele două fabrici de la Filipeştii de Pădure (PH) şi Craiova sistemele de acoperisuri Viking Pruszyński.

Sub acest brand sunt comercializate pe pieţele din România şi Republica Moldova  ţigle metalice ce suportă trei tipuri diferite de acoperire – poliester lucios, poliester mat structurat şi poliuretan, o paletă standard de 24 culori, calitatea superioară a materiei prime provenite de la combinate siderurgice verificate în decursul anilor de către GRUPUL PRUSZYNSKI din Polonia.

De asemenea, oferta societăţii include acoperişuri din panouri prefălţuite, tablă cutată pentru faţade şi învelitori, panouri tip casetă şi sandwich, sistemul pluvial Niagara, precum şi diverse elemente de placare pentru faţade arhitecturale din oţel.

Un acoperiş înseamnă, dincolo de protecţie şi acoperire, longevitate în exploatare, o maximă etanşeizare, un aspect ce trebuie să se încadreze în aria arhitecturală a obiectivului.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.