ADVERTORIAL – ATP Motors preia în portofoliul său două noi brand-uri auto

0
416

Invitații prezenți la Evenimentul ATP Motors care va avea loc la Baia Mare, B-dul București nr. 65, în data 07 iunie 2016 începând cu ora 18,00, vor putea admira cele mai noi mărci preluate de dealer-ul auto în portofoliul sau: Suzuki şi Iveco.

Una din prioritățile mărcii în România este crearea unei rețele de dealeri care să acopere toate zonele țării și sunt încântat că am reușit să atragem alături de noi un partener puternic precum ATP Motors. Experiența sa în domeniu garantează clienților noștri servicii și produse de calitate și aceasta este o prioritate pentru noi”, a declarat Alin Radu, director general Suzuki România.

Modelele Suzuki oferă invariabil un raport preț/calitate care le asigură statutul de investiție inteligentă. La fel de importante sunt caracterul dinamic al mașinilor Suzuki, calitatea, eficiența și designul atractiv. Împreună, toate aceste atribute stau la baza puterii de fidelizare tipică Suzuki. Nu întâmplător, sloganul mărcii este în prezent „Way of Life”, în traducere libera „un stil de viață”. De altfel, la farmecul modelelor Suzuki se adaugă faptul că fiabilitatea acestora este dublată de o politică de garanție foarte confortabilă pentru clienți. De la un standard de garanție de 3 ani sau 100.000 de kilometri, se poate ajunge la beneficii precum 5 ani de garanție fără limită de kilometri. Acest lucru este posibil mulțumită strategiilor elaborate de dealeri sub coordonarea Suzuki România”, a mai precizat Alin Radu, director general Suzuki România.

Din gama Suzuki, la Showroom vor fi expuse pentru inceput 4 modele: Swift GA 1.2 benzină la preţul de 7.417 euro fara TVA, Vitara 4×4 Boosterjet S GLX 1.4 benzină  la preţul de 17.042 euro fără TVA, Vitara 4×4 Luxus GLX 1.6 benzină la preţul de 18.417 euro fără TVA, S-Cross Start GA 1.6 benzină la preţul de  10.667 euro fără TVA.

Începând cu data de 08 iunie a.c., de luni până vineri, între orele 9.00 și 17.00, doritorii vor putea testa diferite motorizări ale modelului Vitara, atât varianta diesel cât şi benzină. Până la sfârşitul lunii va ajunge la dealer, cu disponibilitate de testare, și modelul Swift. Este modelul din care dealerul ATP Motors a livrat deja o flotă de 6 unitaţi!

Evenimentele Suzuki la ATP Motors vor continua cu lansarea unui nou model: Baleno, model ce va ajunge începând cu luna iulie la dealeri.

***

Iveco este o marcă a CNH Industrial N.V., lider mondial în bunuri de capital, companie listată la Bursa din New York  (NYSE: CNHI) şi la Bursa italiană (MI: CNHI). Iveco produce şi comercializează o gamă variată de vehicule comerciale din gama uşoară, medie şi grea, vehicule comerciale off-road, autobuze urbane şi interurbane, autocare şi vehicule pentru aplicaţii speciale cum sunt cele pentru incendii, destinate apărării cât şi protecţiei civile. Gama amplă de produse a mărcii include Daily, vehiculul care acoperă segmentul între 3 și 7 tone, Eurocargo, între 7 – 16 tone, Trakker (dedicat misiunilor off-road) şi Stralis, peste 16 tone. În plus, marca Iveco Astra construieşte camioane off-road, camioane de mare tonaj rigide şi articulate, cât şi vehicule speciale.  Iveco are aproape 21.000 angajaţi la nivel global. Iveco deţine fabrici în 7 ţări din Europa, Asia, Africa, Oceania şi America Latină unde produce vehicule folosind cele mai avansate tehnologii. 4.200 de birouri de vânzări şi service din peste 160 de ţări asigură suport tehnic oriunde s-ar afla vehiculul Iveco.

Iveco Truck Services a luat ființă în anul 2013, devenind primul dealer de proprietate Iveco din Estul Europei. Iveco Truck Services pune la dispoziţia clienţilor săi un sistem de servicii integrate, la standarde europene, ce cuprind consiliere, vânzare şi asistenţă post vânzare. Obiectivul principal al Iveco Truck Services este acela de a satisface şi cei mai pretenţioşi  clienţi, oferindu-le o gamă completă de vehicule comerciale noi şi uzate, pretabile pentru orice tip de suprastructură, care beneficiază de diagnosticare şi asistenţă de la momentul achiziţiei pe toată durata de viaţă a vehiculului.

La nivel naţional, reţeaua Iveco Truck Services este formată din 7 Centre proprii de Vânzări şi Service, 8 Centre de Vânzări şi 14 Centre de Service, prin parteneriat. De curând ATP Motors, a intrat ca şi partener în reţeaua Iveco.

La Baia Mare vă sunt prezentate – inclusiv cu posibilitate de testare – modele Iveco Stralis, Iveco Daily, Iveco Eurocargo.

 Noul Eurocargo a fost votat  “International Truck of the Year 2016”, de juriul format din 25 de ziarişti europeni, cu experienţă în domeniul vehiculelor comerciale. Acesta este al patrulea premiu important pentru Iveco în ultimii 4 ani, dupa “International Truck of the Year 2013” câştigat de Stralis, “International Van of the Year 2015” câştigat de Daily şi “International Coach of the Year 2016” câştigat de Magelys – Autocarul Internaţional al anului 2016.

ATP Motors se află într-un continuu proces de dezvoltare şi de adaptare la nevoile pieţei auto. Prin completarea portofoliul său cu cele două mărci puternice – Suzuki şi Iveco – dealerul vine în întimpinarea clienţilor săi şi cu o gamă diversificată de branduri auto, alături de serviciile complexe pe care le asigură în special pe platforma sa din Baia Mare. Ne consolidăm astfel poziţia pe piaţa auto din regiunea de Nord-Vest a ţării”, a declarat Adina Pruna, director vânzări ATP Motors.

Cu o activitate de peste 20 de ani în domeniul transporturilor, ATP Exodus Group este lider pe piața pieselor de schimb pentru camioane și dealer al mărcilor Mercedes-Benz, Mazda, Opel, MAN, Humbaur, Suzuki, respectiv partener Iveco. Cu o rețea de 32 de sucursale în România și alte nouă în Bulgaria, Serbia și Ungaria, ATP Exodus și-a structurat, la începutul acestui an, businessul în trei divizii distincte: ATP Motors, ATP Automotive și ATP Transit. Astfel, toate mărcile auto pe care Grupul le distribuie sunt comercializate astăzi sub umbrela ATP Motors.

Divizia ATP Motors dispune de o rețea de distribuție prin showroomuri proprii în Baia Mare, Oradea și Bistrița. ATP Motors oferă, de asemenea, clienților servicii de consultanță, întreținere, evaluare și reparații auto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.