ADMINISTRAŢIE LOCALĂ – Undă verde pentru lucrările de întreținerea drumurilor din Baia Mare

0
288
foto http://moldova24.info

ADMINISTRAŢIE LOCALĂ Municipiul Baia Mare va avea de săptămâna viitoare un nou contract pentru întreținerea drumurilor.

Licitația în acest sens a fost finalizată. Pe parcursul săptămânii viitoare va putea fi semnat contractul care prevede demararea lucrărilor.

Primarul municipiului Baia Mare a anunțat în cadrul unei conferințe de presă că noul contract va fi semnat pe o perioadă de 4 ani și că în cel mai scurt timp vor fi făcute publice prioritățile stabilite împreună cu băimărenii, și nu numai.

„Vom semna un contract pe durata a 4 ani pentru întreținerea drumurilor din municipiul Baia Mare, la licitație au participat 3 societăți comerciale.

După contestații, Curtea de Apel Cluj a validat societatea câștigătoare, săptămâna viitoare se va semna contractul și vom demara lucrările pe care le voi anunța public deoarece există anumite priorități stabilite împreună cu colegii din primărie și cu băimărenii”, a declarat primarul municipiului Baia Mare.

sursa foto

citeşte şi PREȚUIESC FEMEIA! – Băimărencele au parte în 9 martie de Ștefan Bănică Junior și Holograf. Evenimentul este organizat de primarul Cherecheș și Consiliul Local

SERVICII MEDICALE COMASATE – Baia Mare va avea o Direcție Socio–Medicală

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.