ADIO DRUSAL – Primăria își face firmă de salubrizare. Se fac angajări

5
6121

ADIO DRUSAL  Revoltat de costurile mari și calitatea jalnică a salubrizării, primarul Cătălin Cherecheș eliberează Baia Mare de monopolul de peste 20 de ani al SC DRUSAL SA.

Primul pas în acest sens a fost făcut chiar în cursul zilei de luni, 18 februarie.

Salubrizarea stradală a municipiului va fi efectuată de o societate proprietate a comunității băimărene și nu de o firmă privată! Municipiul Baia Mare prin Serviciul Public Ambient Urban (SPAU) organizează începând de azi, 19 februarie 2019, SELECȚIA PERSONALULUI PENTRU SALUBRIZARE STRADALĂ. Persoanele interesate să se angajeze ca muncitori necalificați pentru a presta activități similare cu cele efectuate de SC DRUSAL SA în domeniul salubrizării stradale sunt invitați să se înscrie în procedurile de selecție în fiecare zi, între orele 8-10 și 16-18 la sediul Serviciului Public Ambient Urban (SPAU), str. Aleea Serelor nr. 2. Înscrierea în etapa de selecție se va desfășura în perioada 19-25 februarie 2019”, a precizat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

    • o sa-i angajeze, dar aia trebuie sa mearga si sa isi declare intentia de a participa la interviu si ca doresc un loc de munca . nu-i poti obliga sa se angajeze!

  1. Și utilaje, mașini etc din ce cumpăra? El a mărit prețul, el face firma de salubrizare. Chiar mai credeți poveștile astea? Sunt curios dacă apare comentariul, dacă nu îl voi pune și pe alt site.

  2. Prețul este dublu pe persoana pt salubrizare!! Dar curățenia orașului nu știu cum va fi!!dar speram ca va fi mai bine!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.