ACUZAȚII ȘOCANTE – Un martor protejat vorbește despre cum a fost șantajat de DNA

0
333

ACUZAȚII ȘOCANTE  Un martor protejat al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) s-a hotărât să rupă tăcerea și să facă declarații sub protecţia anonimatului. Dezvăluirea a fost difuzată joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Cazul a pornit după ce, susține bărbatul, a fost prins de DNA cu fapte ilegale și apoi șantajat să plaseze microfoane în casa unui demnitar care are imunitate parlamentară. Acesta a acceptat, a plasat microfoane în casa demnitarului și apoi a trebuit să depună mărturie ca martor protejat.

„Dosarul respectiv a fost trimis în judecată și a ajuns la Înalta Curte de Casație și Justiție. Am fost luat cu un Peugeot dintr-o parcare stabilită, mi-au pus cagulă și am fost dus la sediul ICCJ. Cel care conducea mașina era polițist DNA și cel care dirija era un procuror DNA. (…) Justiția nu mai există”, a spus martorul protejat în înregistrare, conform Știripesurse.ro.

Acum, bărbatul susține că a recurs la acest gest pentru că se consideră vinovat. ”Fac această mărturisire, deoarece mă consider vinovat. Am mințit și am fost părtaș la distrugerea unor familii”, a susține bărbatul care a dorit să-și păstreze identitatea.

„Am înțeles, ulterior, că nu au folosit înregistrarea la dosar, pentru că nu era cu autorizație, ci pur și simplu au dorit să afle mai multe amănunte în mod ilegal”, a încheiat martorul protejat.

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.