ACTUALIZARE 3/ ACUZAȚII GRAVE! – Tânăr bătut și sechestrat pentru că și-ar fi cerut banii pentru munca prestată la Castel Transilvania

6
3552

ACUZAȚII GRAVE Scandal monstru în această seară la Hotelul Transilvania din Baia Mare. Un tânăr ar fi fost lovit și ținut fără voia lui de către firma care asigură securitatea complexului hotelier. A intervenit și poliția municipiului Baia Mare care a deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni, scrie BaiaMare24.ro

În cele ce urmează vă prezentăm faptele care s-ar fi întâmplat în interiorul complexului băimărean relatate de partea vătămată și de tatăl acestuia.

„Fiul meu a muncit acolo de o lună și ceva. Marți ar fi trebuit să primească salariul, dar nu a fost așa. I s-a spus să meargă astăzi după amiază după bani. A mers, dar a primit doar pumni. M-a sunat și mi-a spus că nu va primi nici astăzi salariul. M-a pus pe speaker și l-ar rugat pe administratorul de acolo să îl plătească așa cum este normal. Am mers acolo și am vorbit foarte calm. Eram împreună cu angajatul meu. El a văzut când l-a tras efectiv într-un birou. Când să ies din curte am văzut două mașini de la firma de securitate că vin în viteză. L-am sunat pe fiul meu și mi-a spus că este sechestrat și că nu îl lasă să plece. Apoi nu mi-a mai răspuns la telefon. Am aflat apoi că i-au luat telefonul și l-au aruncat în apă. Acolo l-au pus în genunchi și l-au lovit.

Am sunat la 112 și am solicitat intervenția lor. Un echipaj a venit și când au ajuns fiul meu era tot acolo. Era plin de sânge și lovituri. Am aflat că și cei de la firma de securitate ar fi sunat la 112 să anunțe existența unui scandal la hotel, dar la 7 minute după ce eu deja am anunțat ce se întâmplă cu fiul meu. Nu se poate așa ceva. Este inadmisibil.
Mâine mergem la medicul legist și la Inspectoratul Teritorial de Muncă. Plângerea la poliție am făcut-o deja. Ei deja au deschis un dosar penal pentru comiterea a trei infracțiuni. De la sediul poliției am mers la spital pentru că i s-a făcut rău” ne-a declarat Ovidiu Bayza, tatăl tânărului agresat care ar fi muncit ca barman la hotelul băimărean.

Sursă info: BaiaMare24.ro

 

Actualizare:

 

În procesul verbal semnat de către angajații SICA GUARD acuzați că l-au bătut și sechestrat pe fiul omului de afaceri, aceștia relatează o cu totul altă poveste. Mai exact, cei trei spun că nu au făcut nimic altceva decât să îl imobilizeze pe tânăr, urmare a faptului că acesta i-ar fi amenințat cu o sticlă spartă pe post de armă. Mai mult, angajații firmei de pază spun că tânărul ar fi distrus mai multe sticle de băuturi alcoolice, amenințând că le va diatruge pe toate dacă nu vor face ce spune el. Vă prezentăm mai jos o fotografie cu procesul verbal al celor de la firma de pază:

 

Actualizare 2:

 

Polițiștii maramureșeni au emis un comunicat oficial cu privire la acest scandal. Potrivit reprezentanților IPJ Maramurșeș, se pare că ambele părți implicate sunt cercetate acum, în urma plângerilor depuse:

Aseară, Poliţia municipiului Baia Mare a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că, în incinta unui local de pe strada Mihai Eminescu, are loc un scandal.

La faţa locului, patrula de siguranţă publică a identificat doi bărbaţi: unul de 29 de ani şi altul de 45 de ani, care, pe fondul unor neînţelegeri privind anumite drepturi băneşti, s-au agresat reciproc.

Ambele persoane au făcut plângere şi vor fi cercetate, una sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, purtare abuzivă şi distrugere şi alta pentru amenințare, distrugere, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, arată IPJ Maramureș.

 

Actualizare 3:

 

In aceste zile în care se desfășoară o campanie mediatică împotriva mea și a colectivului în care lucrez, ma simt dator sa scriu următoarele: Consider ca normele de conduita trebuie respectate si nu putem accepta situații care degenerează in scandal, violenta sau agresiune.
Toti cei care lucreaza la Castel Transilvania sunt si au fost plătiți la timp. Astfel avem persoane care lucreaza de 5, 7 sau mai multi ani si care daca nu ar fi fost plătiți o singura dara nu ar mai lucra. In cazul incidentelor din 04.07.2019, faptele au fost următoarele: Invitat fiind pentru clarificări, pe parcursul discuțiilor, Bayza Cristian a devenit recalcitrant, a iesit, apoi a revenint însoțit de inca doua persoane (de ce?) La revenire, rugat fiind sa aștepte, a devenit agresiv. A intrat in birouri peste alte persone. Poftit fiind afara a devenit violent, distrugând bunuri situație in care a fost solicitată intervenția firmei de paza si a poliției. La venirea echipe de intervenție, a atacat cu o sticla sparta fiind imobilizat si apoi predat poliției. Putem sa acceptam comportamente de acest gen, de teama ca nu cumva sa se scrie pe facebook?”, a spus Sorin Sâncrăian, proprietarul Castel Transilvania.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Ăla nu a plătit la nimeni. Habar nu are unde sunt tevile de la apă și cablurile de curent, atăția a înțepat. Mă mir că nu l-a paralizat careva.

  2. Sa fim sinceri si realisti: E cea mai frumoasa locatie din tot Ardealul nostru frumos si in loc sa promovam aceasta locatie cu tot ceeace eate frumos si anume Locatie.priveliste.liniste.mancare buna.ambianta placuta.lux si eleganta.piscina frumoasa. PROMOVAM un scandal de 2 lei .
    EU zic ca omul a procedat ca la carte ,vii in locatia mea in casa mea sa strici tu munca mea si normal ca si eu daca venea in locatia mea si facea galagie chemam echipa de interventie .Patronul a procedat ca la carte .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.