ACTUALIZARE 2/ULTIMA ORĂ – Un bărbat a murit înecat la centrul SPA Seneca din Baia Mare (VIDEO)

2
9937

ULTIMA ORĂ   Un incident deosebit de grav a avut loc în urmă cu câteva minute la centrul SPA Seneca din municipiul Baia Mare. Potrivit primelor informații, se pare că un bărbat în vârstă de 44 de ani s-a înecat.

Acesta a fost descoperit de către un alt bărbat în timp ce plutea în apă cu fața în jos.

Un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Maramureș s-a deplasat imediat spre locul incidentului. Bărbatul de 44 de ani a fost scos din apă fără suflare. Medicii încearcă în aceste momente să îl resusciteze pe bărbat însă șansele ca acesta să supraviețuiască sunt destul de mici.

Actualizare 1: Din păcate, medicii au fost nevoiți să declare decesul.

Actualizare 2: Conform informatiilor primite se pare ca barbatul ar fi suferit infarct in piscina. Toate eforturile depuse de medici s-au dovedit a fi in zadar, acestia fiind nevoiti sa declare decesul.

ActualMM

Sursă foto: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Ce sa spun,la un alt centru SPA din lacomia patronilor toboganele pentru cei mici au fost proiectate gresit astfel incat nu exista spatiu suficient pana la marginea bazinului,cei mici lovindu-se la fiecare coborare.Chiar nimeni nu se implica in a verifica siguranta consumatorilor de astfel de servicii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.